Title of a News Article

İzsu’dan Ödemiş’te Sondaj Seferberliği

İzmir’in Ödemiş ilçesinde yaşanan su kesintilerinin önüne geçilmesi için, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne İZSU ekipleri, yeni sondajlar açarak ilçenin içme suyu şebekesini güçlendiriyor.İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü...

İzsu’dan Ödemiş’te Sondaj Seferberliği
banner206
İzmir’in Ödemiş ilçesinde yaşanan su kesintilerinin önüne geçilmesi için, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne İZSU ekipleri, yeni sondajlar açarak ilçenin içme suyu şebekesini güçlendiriyor.
İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU) ekipleri, Ödemiş ilçesinde su kesintilerinin önüne geçebilmesi için bir çalışma başlattı. İçme suyu şebekesinin güçlendirilmesi için sondaj açan ekipler, mesaisini ise yoğun bir şekilde devam ettiriyor.
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez de, Seyrekli’deki sondaj çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Dönmez, 30 Mart’tan bu tarafa İZSU’nun Ödemiş için 15 adet sondaj yaptığını belirtti. Dönmez, "Ödemiş’te geçtiğimiz yaz aylarında su kesintileri sorunları yaşandı. Bugünlerde de bazı geceler su kesintileri muhtelif mahallelerimiz de yaşandı. Vatandaşımız bizlere bu sorunu dile getirirken bizlerde yetkili kurumlarımızı bu sorunu ivedi olarak aktardık ve çözülmesi yolunda yeni adımlar atılırken de takipçisi olduk. Yeni yapılan çalışmaları bizlerde yakından takip ederek Ödemiş’in en önemli sorunlarından biri olan su kesintilerinin bir daha yaşanmaması için çaba sarf ediyoruz. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra İzmir Büyükşehir Belediyemize devredilen Ödemiş’in su ve kanalizasyon birimi ile köyden mahalleye dönüşen tüm alanda İZSU ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor" dedi.
Dönmez, Seyrekli’de açılan sondajlardan bir tanesinin kişi veya kişilerce sabotaja uğramasına ilişkin ise, "Burada açılan bir sondajında ağzındaki demir sökülerek içine taş ve beton dökülmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu yapan şahsı yada şahısları kınıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142