Title of a News Article

Kahta’da Kış Hazırlıkları Başladı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kış mevsimindeki yağışların ardından su baskını ve çamur gibi sorunların yaşanmaması için çalışma başlatıldı.Kış öncesi ilçedeki 18 mahallenin tamamında çalışma başlatan Kahta belediyesi ekipleri,...

Kahta’da Kış Hazırlıkları Başladı
banner206
Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kış mevsimindeki yağışların ardından su baskını ve çamur gibi sorunların yaşanmaması için çalışma başlatıldı.
Kış öncesi ilçedeki 18 mahallenin tamamında çalışma başlatan Kahta belediyesi ekipleri, yağmur ve rüzgar sonucu hafriyat ile çöp atığı biriken mazgallarda temizlik çalışması yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, mazgallarda düzenleme çalışmaları da yürütüldü. Kanalizasyon ve isale hatlarının temizliğine de başlayan ekipler, çalışmaların ise kısa sürede tamamlanacağı belirtti. Çalışmalar hakkında açıklamadan bulunan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, “Kış mevsimlerinde yağan yağmur sonrası yaşanan sıkıntıların oluşmaması için 18 mahallemizi kapsayan çalışma başlattık. Bu çalışmalarda İsale ve Kanalizasyon hatlarının bakımı, temizlenmesi ve mazgallarda biriken çöp atıklarının ivedilikle ekiplerimiz tarafından temizlenecektir.
Bu çalışmalarla beraber mahallerimizde asfalt ve kilitli parke çalışmalarımız da devam etmekte. Bunu çalışmalar sonucunda mahallerimizde yağmur sonrası oluşacak su birikintilerinin önüne geçeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195