Title of a News Article

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmamı Şehitler İçin Bursa’ya Geliyor

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmamı şehitler için Ulucamii’de Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hatim duası için Bursa’ya geliyor.Artan terör olayları sebebiyle 19 Eylül cumartesi günü, şehitler için Ulu Camii’de Kur’an-ı Kerim ziyafeti...

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmamı Şehitler İçin Bursa’ya Geliyor
banner206
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi İmamı şehitler için Ulucamii’de Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hatim duası için Bursa’ya geliyor.
Artan terör olayları sebebiyle 19 Eylül cumartesi günü, şehitler için Ulu Camii’de Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hatim duası düzenlenecek. Zararlı Alışkanlıklardan Korunma Derneği (İHSANDER) tarafından düzenlenen etkinlikte şehitler için Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve hakim duası okunacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği programa, İl müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Camii imam hatibi ve ‘Kur’an Okuma’ dünya ikincisi Hafız Mehmet Bilir ile İstanbul Büyük Piyale Paşa Camii imamı, ‘Dünya Kur’an Okuma’ jüri üyesi İshak Danış da katılacak.
Program ikindi namazına müteakip başlayacak. Ayrıca Hanedan üyesi, Abdülhamid Han’ın torunu Harun Efendi’nin de programa katılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195