Title of a News Article

Diyarbekirspor’dan Dolutaş’a Tepki

Diyarbekirspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Dolutaş’ın, Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanması planlanan karşılaşmanın oynanmayacağı ya da erteleneceği yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.Konuya ilişkin...

Diyarbekirspor’dan Dolutaş’a Tepki
banner206
Diyarbekirspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Dolutaş’ın, Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanması planlanan karşılaşmanın oynanmayacağı ya da erteleneceği yönündeki açıklamalarına tepki gösterdi.
Konuya ilişkin Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçen sezon yaşadığımız mağduriyeti tüm Türkiye biliyor. Masa başı oyunları nedeniyle emeğimiz gasp edildi. Bunun yarattığı travma devam ederken yeni bir senaryo mu sahnelenmek isteniyor? Hakan Dolutaş’ın açıklamasının sıradan bir açıklama olmadığını düşünmekteyiz. Neye ve kime dayanarak, kime güvenerek bu açıklamayı yapmıştır? Perde arkasına ne gibi bir plan var? Diyarbakır’da bu sezon hiç maç ertelemesi olmamışken neden bu açıklama? Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet ediyoruz. Bir kez daha masa başı oyunları ile mağdur olmak istemiyoruz. Ayrıca burada hakemleri yeniden baskı altına alma amacı da var. Bu açıklamanın takipçisi olacağız” denildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195