Title of a News Article

Türkav’dan "12 Eylül Ve Eskişehir" Konulu Konferans

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Eskişehir Şubesi tarafından "12 Eylül ve Eskişehir” konulu bir konferans düzenledi.Vakıf binasında üye ve davetlilerine “Konferansın açılış konuşmasını yapan, TÜRKAV...

Türkav’dan "12 Eylül Ve Eskişehir" Konulu Konferans
banner206
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Eskişehir Şubesi tarafından "12 Eylül ve Eskişehir” konulu bir konferans düzenledi.
Vakıf binasında üye ve davetlilerine “Konferansın açılış konuşmasını yapan, TÜRKAV Başkan Yardımcısı Kemal Duruk, “12 Eylül dönemi, ülkücülerin zihninde derin yaralar bıraktı” dedi.
Eskişehir’in ülkücü ve milliyetçi camiasından olan Sedat Yurtseven ise, yaklaşık 2 saatlik bir süreçte katılımcılarla hatıralarını paylaştı. Ardından konuşma yapan Yurtseven, “12 Eylül, bir nesli gök ekin gibi biçti. Akşam beraber olduklarımız, sabah yoktu. ’Vatan benden başlar’ diyerek, birbirimizi sevelim ve samimi olalım. Dostluk, göz yaşını, gözden saklı silendir. Terazinizin bir tarafına kardeşliği koyunca bütün sorunlar biter. Ayrıntılar bize sadece üzüntü verir” ifadelerini kullandı.
Konferansa TÜRKAV Başkanı Hasan Sezer, Doç. Dr. Nuri Kavak, Yard. Doç.Dr. Ahmet Tekin, Türk Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Haydar Urfalı, Türk sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Kararman ve davetliler katıldı

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195