Title of a News Article

AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü: ”Listenin Arkasındayız”

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, “gerek Kamuoyu Açısından, Gerekse Teşkilatlarımız Açısından Tatminkar Bir Liste Olduğunu Düşünüyoruz” Diyerek, Hazırlanan Listenin Arkasında Olduklarını İfade Etti.

AK Parti Giresun İl Başkanı Tütüncü: ”Listenin Arkasındayız”
banner206
AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, “Gerek kamuoyu açısından, gerekse teşkilatlarımız açısından tatminkar bir liste olduğunu düşünüyoruz” diyerek, hazırlanan listenin arkasında olduklarını ifade etti.
7 Haziran seçimlerinden sonra yoğun bir şekilde teşkilatlar ile gerek kamuoyunun nabzını tutarak, gerekse de teşkilatların nabzını tutarak belli istişareler yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, “7 Haziran seçimlerinin sonuçları üzerine yapmış olduğumuz istişareler neticesinde bütün teşkilatlarımızın da görüşünü alarak hem genel merkez tarafından görüş alınarak böyle bir tablonun oluşmasına bizler de vesile olduk” dedi.
“Gerek kamuoyu açısından, gerekse teşkilatlarımız açısından tatminkar bir liste olduğunu düşünüyoruz” diyen Tütüncü, “Belki geçen seçimde Türkiye konvektöründe gerek yerelde, gerekse ülke genelinde yaşadığımız sıkıntılardan dolayı istediğimiz neticeyi alamamıştık ama artık bu saatten sonra hiçbir mazeretimiz olmadan bütün teşkilatlarımız olarak inşallah geçen seçimde elde edemediğimiz 4-0 doğrultusunda inşallah bu seçimde çalışacağız ve bu sonucu alacağımıza canı gönülden inanıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu dönemde kaldı ki bizim liste tartışması yapmamız ve değerlendirmeye girmemiz mümkün değil. Nasıl 7 Haziran’daki listemizi sahiplendik her türlü kamuoyunun önünde, seçim çalışmalarında gerekli mücadeleyi verdik. Aynı şekilde bu liste için de mazeret uydurma gibi böyle bir derdimiz, sorunumuz olamaz. İnşallah bu listenin arkasında Giresun’da 4-0 yapmak için bütün teşkilatlarımız duracaktır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 22:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195