Title of a News Article

Gaziantep Valisi Otogar A.ş. Yönetim Kurulu’na İade Ziyarette Bulundu

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep Otogar A.Ş. Yönetim Kurulu’na iade ziyarette bulundu.Otogar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya otogarı gezerek,...

Gaziantep Valisi Otogar A.ş. Yönetim Kurulu’na İade Ziyarette Bulundu
banner206
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep Otogar A.Ş. Yönetim Kurulu’na iade ziyarette bulundu.
Otogar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya otogarı gezerek, otobüs işletmecileri ve esnafla sohbet etti.
Otogar İdare binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yerlikaya, Başkan Konukoğlu ve üyelerden şehirlerarası yolcu taşımacılığının durumu ve diğer toplu ulaşım sektörlerine karşı karayolu taşımacılığının karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı.
Şehirlerarası ulaşımda yolcu güvenliği, ekonomik ulaşım ve konfor gibi konularda daha fazla iyileştirmeler yapılması gerektiğine inandığını belirten Yerlikaya, özellikle bölgesel firmaların birleşerek daha güçlü hale gelmeleri temennisinde bulundu.
Görüşmede iletilen sorunlarla ilgili geniş kapsamlı bir rapor hazırlanması halinde bu konuların çözümü konusunda gerekli girişimlerin başlatılacağını bildiren Yerlikaya, Otogar Yönetimi ve otobüs işletmecilerine başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195