Title of a News Article

Bu Kabinde Havadan Hediye Yağdı

Forum Gaziantep’teki mağazalardan tek seferde 75 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, hediye kabinine girme şansı yakalayarak, gökten yağan hediyeleri kapmaya çalıştı.Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezleri arasında bulunan...

Bu Kabinde Havadan Hediye Yağdı
banner206
Forum Gaziantep’teki mağazalardan tek seferde 75 TL üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, hediye kabinine girme şansı yakalayarak, gökten yağan hediyeleri kapmaya çalıştı.
Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezleri arasında bulunan Forum Gaziantep’te gökten hediye yağdı. Ziyaretçileri için yıl sonuna kadar sürecek uzun dönemli bir kampanya serisi tasarlayan Forum Gaziantep, her ayın üçüncü haftası gerçekleştirdiği Hediye Kabini kampanyasını 16-20 Kasım tarihleri arasında düzenledi. Sadece hafta içi geçerli olan kampanyada, Forum Gaziantep’te tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlar, hediye kabinine girerek gönlünden geçen hediyeyi yakalamaya çalıştı. Hediye Kabini’ne girenler Forum Gaziantep’ten tabletten sinema biletine, TV’den buzdolabına, ünlü markaların 100TL’lik koşulsuz hediye çeklerinden bulaşık makinesine, parfümden çamaşır makinesine, kıyafetten küçük ev aletlerine kadar birbirinden değerli hediyeleri kapışırken, diğer yandan eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşadı. Hediye kabinine gözleri kapalı girip hediyesini havada kapmaya çalışan ziyaretçilerin ilginç ve eğlenceli hareketleri ise aileleri ve arkadaşları tarafından çekilen fotoğraf ve videolarla kayıt altına alındı.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu kampanya, Forum Gaziantep ziyaretçilerini önümüzdeki dönemde mutlu etmeye devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195