Title of a News Article

Emniyet Müdürlüğü’nden Bayram Tedbirleri

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yayımladığı yazılı bir açıklamayla bayram öncesi, bayram süresi ve bayram sonrası alınan önlemleri kamuoyu ile paylaştı.Bayram tatili boyunca yaşanabilecek sorunlara hızlı müdahale edebilmek için ilgili...

Emniyet Müdürlüğü’nden Bayram Tedbirleri
banner206
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü yayımladığı yazılı bir açıklamayla bayram öncesi, bayram süresi ve bayram sonrası alınan önlemleri kamuoyu ile paylaştı.
Bayram tatili boyunca yaşanabilecek sorunlara hızlı müdahale edebilmek için ilgili birimlerin telefon numaralarını da vatandaşlarla paylaşan emniyet, vakit kaybetmeden bu numaraların aranarak polisten yardım istenebileceğini açıkladı.
Açıklamada, “24-27 Eylül 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramı nedeniyle Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde güvenli bir bayram geçirebilmelerini sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz başta olmak üzere tüm birimlerimizce Kurban Bayramı tatilinin başlamasından itibaren bütün genel güvenlik tedbirleri alınmıştır.
Bayram öncesinde; başta otobüs terminali, havaalanı, kırsal terminaller, alışveriş merkezleri, hayvan ahırları ile canlı hayvan satışının yapıldığı yer ve çevrelerinde olmak üzere halkın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde motorize ekiplerimize takviye olarak yaya devriyeler devreye sokularak olası muhtemel kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı emniyet tedbirleri alındı.
Asri Mezarlığı ve Yeşilkent Mezarlığı’nda arife ve bayramın 1. günü ziyaretler yoğun olacağından mezarlıklar çevresinde gerekli asayiş ve trafik tedbirleri alındı.
Şehir içi ana güzergahlar başta olmak üzere, şehirlerarası karayollarında trafik kontrolleri yapılarak gerekli trafik tedbirleri alındı.
Bayram süresince Bayram Namazı nedeniyle başta Ulu Camisi, Karagöz Camisi, Hoşgor Camisi, Alaybey Camisi, Mehmet Paşa Camisi, Afgan Camisi, Karşıyaka Merkez Camisi, Yeşil Camisi, Fevzi Çakmak Camisi, Hz. Hamza Camisi, Yeşilova Camisi, Ayşebacı Camisi, Çınarlı Camisi, Mehmet Akif Camisi ve Topçuoğlu Camilerinde gerekli emniyet ve trafik tedbirleri alındı.
Kurban Bayramı münasebetiyle çok sayıda vatandaşımızın il dışına çıkması nedeniyle tüm birimlerimizin kapalı olan ev ve işyerlerinde muhtemel hırsızlık olaylarına karşı önlemler arttırıldı.
Bayram sonrasında; bayram tatili süresince il dışına giden vatandaşlarımızın geri dönmeye başlamaları ile oluşabilecek trafik yoğunluğuna karşı şehirlerarası terminal, kırsal terminaller, tren istasyonu ve şehirlerarası yol güzergahlarında gerekli trafik ve asayiş tedbirleri alındı" denildi.
GÜLVEREN, HUZURLU KAZASIZ BİR BAYRAM DİLEDİ
Açıklamada Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’in bayram mesajına da yer verildi. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için asayiş ve trafik yönünden gerekli tedbirlerin alındığını belirten Gülveren, bayram öncesinde yola çıkacak olan vatandaşlara uykusuz yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, sağ salim sevenlerine kavuşmaları uyarısında bulunarak, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı ve sağlık, mutluluk, esenlik ve kazasız günler diledi.
BİRİMLERE AİT İRTİBAT NUMARALARI KAMUOYU İLE PAYLAŞILDI
Emniyet Müdürlüğü ayrıca yaşanabilecek sorun ve sıkıntılarda polislere ulaşılabilecek telefon numaralarını da yayımladı. Vatandaşların ihbar, şikayet ve yardım taleplerini aşağıda belirtilen Emniyet Müdürlüğü birimlerine ait telefon numaralarını arayarak iletebilecekleri belirtildi.
155 Polis İmdat, 230 18 30 İl Emniyet Müdürlüğü Santrali, 221 19 24 Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 337 11 11 Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 339 55 54 Şahinbey Polis Merkezi Amirliği, 271 24 24 25 Aralık Polis Merkezi Amirliği, 250 05 00 Düztepe Polis Merkezi Amirliği, 323 23 23 Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği, 337 38 40 Organize Sanayi Polis Merkezi Amirliği, 225 07 19 Güven Polis Merkezi Amirliği, 230 18 21 İbrahimli Durmuş Fikret Aykaç Polis Merkezi Amirliği, 336 58 52 Çocuk Şube Müdürlüğü, 230 88 61 Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142