Title of a News Article

Şehitkamil’de Kurban Kesim Yerleri Dezenfekte Ediliyor

Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için pazar yerlerinde dezenfekte çalışması yapıldı.KURBAN KESİM YERLERİ BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYORŞehitkamil ilçe halkının temiz...

Şehitkamil’de Kurban Kesim Yerleri Dezenfekte Ediliyor
banner206
Şehitkamil Belediyesi Kurban Bayramında vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için pazar yerlerinde dezenfekte çalışması yapıldı.
KURBAN KESİM YERLERİ BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
Şehitkamil ilçe halkının temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmelerini sağlamak adına çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, bünyesinde bulunan Değirmiçem Uzay Çatılı Pazar Yeri, Özgürlük Uzay Çatılı Pazar Yeri, Merveşehir Uzay Çatılı Pazar Yeri, Güvenevler Uzay Çatılı Pazar Yeri, Emek Uzay Çatılı Pazar Yeri, İbrahimli Uzay Çatılı Pazar Yeri, Seyrantepe Uzay Çatılı Pazar Yeri, Umut Uzay Çatılı Pazar Yeri, Beykent Necmettin Erbakan Sosyal Tesisleri Yanı ve Gazikent Uzay Çatılı Pazar yerlerinde dezenfekte çalışması başlattı. 2 yıkama aracı, 2 süpürge ve 2 dezenfekte aracıyla birlikte temizlik çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların beğenisini topladı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, “Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Şehitkamil Belediyemiz, Bayramın birinci günü zorluk yaşamamamız için daha önceden kurban kesim ve satış yerleri belirlemişti. Belediyemizin temizlik ekipleri, bayram öncesi gelerek, kurban kesim yerlerini dezenfekte çalışması yapıyorlar. Sizlerin de gördüğü gibi kurban kesim yerleri baştan aşağı temizleniyor. Burada temiz ve hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla kurbanlarımızı kesme imkanımız olacak. Şehitkamil Belediyemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142