Title of a News Article

AK Parti İl Başkanı Gürcan’dan Liste Değerlendirmesi

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, aday listesini değerlendirdi.AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti’nin 1 Kasım 2015 seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu’na sunduğu listeyi değerlendirdi. Gürcan, Türkiye’nin...

AK Parti İl Başkanı Gürcan’dan Liste Değerlendirmesi
banner206
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, aday listesini değerlendirdi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti’nin 1 Kasım 2015 seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu’na sunduğu listeyi değerlendirdi. Gürcan, Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, "7 Haziran seçimlerinden sonra bu güne kadar Türkiye’nin yaşadığı süreç ortadadır. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğu ortaya çıkmıştır. AK Parti Türkiye’nin omurgasıdır. Bunun için 1 Kasım 2015’te yapılacak seçimler için yeniden start verdik. Değerlendirmeler neticesinde hazırlanan listeler açıklandı. Hedefimiz halkımızın isteklerini karşılayan bu kadrolarla tek başına iktidara gelmek. Kamuoyundan alınan tepkiler, basından aldığımız izlenimler listelerimizin tam bir kucaklayıcı, AK Parti’nin bütün dönemlerini özetlediği bir liste hazırlamak yönündeydi" diye konuştu.
Listelerdeki değişikliklerle ilgili soruları cevaplayan Gürcan, "Sahada diğer arkadaşlarımız da çalıştı. Türkiye’nin son zamanlarda bulunduğu şu aşamada hiçbir adayımız ’sen listedesin, ben değilim’ konusunu açacağını hiç düşünmüyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 20:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195