Title of a News Article

Göksel, Aday Listesini Değerlendirdi

Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım'da Yapılacak Olan Milletvekili Seçimleri Öncesi Açıklanan Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Listesini Değerlendirdi.

Göksel, Aday Listesini Değerlendirdi
banner206
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi açıklanan AK Parti Samsun milletvekili adayı listesini değerlendirdi.
İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti milletvekili listesinin açıklanmasının ardından partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Milletvekili adayı listesinde 6. sırada değişiklik olduğunu kaydeden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Listemizde seçilen arkadaşlarımız yerini koruyarak, yalnızca 6. sırada değişiklik yapılmıştır. 6. sırada, müracaatını il başkanlığımızdan yapan Orhan Kırcalı yer almıştır. Kendisi Bafralı ve avukattır. Bafra’da bir eksiklik olduğu genel merkezimizce görülmüş. Bafralı bir adayımız yoktu. Bakanımız merkezi, Çiğdem Hanım Alaçam’ı, Ahmet Demircan Tekkeköy’ü, Fuat Köktaş Çarşamba’yı, Hasan Basri Kurt Kavak ve güney tarafını temsil ediyordu. Değişen Kamuran Bey ise Terme ilçemizi temsil ediyordu. Kendisi adaylık başvurusunu da yaptı. Sonuç olarak, Bafra tarafının boşluğunu doldurmak için Orhan Bey’i 6. sıradan aday göstermişler. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“BİZ ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDİK”
AK Parti teşkilatlarının 2 seçim yapmanın hazzını yaşayacaklarını söyleyen Göksel, "Çalıştık çabaladık 5 vekil çıkartabildik. Hedefimiz daha fazlaydı, alabileceğimiz maksimum vekil sayısını istedik. Şimdi yine aynı. Biz inşallah en yüksek vekil sayısıyla Ankara’da temsil edilmek istiyoruz. Bu arada geçici hükümette bir bakanımız var. MKYK’nın açıklanması sonucunda ise Çiğdem Hanım da genel başkan yardımcısı oldu. Samsun’dan 2 güçlü isim var Ankara’da. İnşallah bu Samsun’a yapılacak yatırımlarla ilgili bu isimlerden yaralanacağız. Vekil sayımızı da artırırsak Samsun’un gücü daha da artacaktır. Hayırlı olacaktır inşallah. 2 Hafta öncesine kadar saha çalışmalarımız başlattık. Mahalle başkanları toplantılarımız başladı. Şimdi üye çalışmalarımızı yapıyoruz. Biz çalışmalarımıza ara vermedik. Biz ve vekillerimiz sürekli sahadayız. Şimdi tempomuzu biraz daha arttıracağız. İnşallah düzenli, tertipli ve programlı çalışmalarımız neticesinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Adaylarımız, Samsunumuza hayırlı olsun” diye konuştu.
“MAKSİMUM SEVİYEDE VEKİL HEDEFLİYORUZ”
Listelere kanuni yollardan itiraz yapılabileceğini belirten Göksel, "Ancak il başkanlarının bu liste neden böyle diye bir itirazda bulunma hakkı yok. Seçim Kanunu’nda bu yok. Hedefimiz önce kaybettiğimiz vekili almak, ardından da üzerine yeni bir vekil daha eklemektir. Biz maksimum seviyede vekil hedefliyoruz. Çiğdem hanım MYK üyesi olduğu için 2. sırada yer aldı. Sebebi ise partideki görevidir. Adem Tuncer’in bizde başvurusu yok. Genel Merkezimizle yapacağımız görüşme neticesinde sonuç bildirilecektir. Ancak kendisi Genel Merkez’den başvuru yapmış olabilir ya da davet edilmiş olabilir. Netice bize ulaştığında bilgilendirme yapacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195