Title of a News Article

Eş Başkanlar Çalışmaları Denetledi

Van’ın Gürpınar Belediyesi eş başkanları Zeki Yıldız ve Yıldız Çetin, mahalle yürütülen çalışmaları denetleyerek vatandaşların ekiplere yardımcı olmalarını istedi.Gürpınar Belediyesi’nin ilçeye bağlı mahallelerde ilan ettiği...

Eş Başkanlar Çalışmaları Denetledi
banner206
Van’ın Gürpınar Belediyesi eş başkanları Zeki Yıldız ve Yıldız Çetin, mahalle yürütülen çalışmaları denetleyerek vatandaşların ekiplere yardımcı olmalarını istedi.
Gürpınar Belediyesi’nin ilçeye bağlı mahallelerde ilan ettiği çalışma seferberliği tüm hızı ile devam ediyor. Mahalle içi yolların kullanılamaz durumda olduğu yerleşim yerlerinde belediye ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Gürpınar Belediyesi eş başkanları Zeki Yıldız ve Yıldız Çetin, ilgililerden bilgiler aldı. Ardından mahalle muhtarlarıyla birlikte sokak sokak dolaşarak sıkıntıları yerinde tespit eden eş başkanlar, yolların genişletilmesi ve mahalle sakinlerinin belediye ekiplerine yardımcı olmaları için birebir görüşmeler gerçekleştirdi. Belediye ekipleri ve muhtarların yaptığı görüşmeler neticesinde kimi yurttaşlar ikna edilirken, kimileri ise iknaya yanaşmayınca bu kez devreye belediye eş başkanları girdi. Belediye eş başkanları mahalle sakinleri ile birebir yaptıkları görüşmelerde, “Ekiplerimiz sürekli olarak buralara gelemezler. İlçemizin her köşesi maalesef bu durumda. Sizler bu şartlara yaşamayı hak etmiyorsunuz, sizler en iyisine layıksınız. Belediye olarak bizlerin mahallelerinizin içinde bulunduğu bu kötü duruma son verebilmemiz için sizlerin bizlere yardımcı olması gerekiyor" dediler.
Belediye eş başkanları Yolaşan ve Yaramış ile Sütlüce köyleri ve bağlı mezralardaki incelemelerinin ardından ilçe merkezine döndüler.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195