Title of a News Article

Akay, Yalçınkaya'yı ziyaret etti

Akay, Yalçınkaya'yı ziyaret etti
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, 2 dönem başkanlığını yaptığı Akçakale Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Mehmet Yalçınkaya ile yapılan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu. 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Ahmet Akay’a, seçim sonrasında yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Mehmet Yalçınkaya, Akçakale’nin çehresini değiştirecek projelere imza attıklarını söyledi. Temel ve sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, hibe projeler ile de kalıcı eserleri Akçakale’ye kazandırdıklarının altını çizen Başkan Yalçınkaya, gönül belediyeciliği sloganıyla çıktıları yolda önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. 

Milletvekili Ahmet Akay ise Akçakale Belediyesinin, Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın önderliğinde büyük işlere imza attıklarını takip ettiğini ifade etti. 

AKAY: AKÇAKALE'Yİ ÇOK GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR 

Ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Akçakale'yi çok güzel günler bekliyor” diyen Milletvekili Ahmet Akay, şunları kaydetti: 

“Hiç kimse endişe etmesin. Gerek projeleriyle gerek gönül belediyeciliği ile Akçakaleli’nin kalbini fethetmeye devam edeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki hizmette hiçbir sıkıntı yok. Ben projeleri gördüğüm zaman iftihar duydum. İnşallah her zaman doğrunun yanında, doğruyla beraber Akçakaleli’lerin hizmetinde olacağız. En kısa sürede belediye başkanı ve ekibi Akçakale'yi layık olduğu yere getirecektir. Bu konuda da bizim desteğimiz her zaman başkanımızın yanındadır. Gerçi başkanımızın milletvekilliği yapmış olması hesabıyla desteğe de ihtiyacı yok. Ama biz bu desteği vermeye bu katkıyı sağlamaya devam edeceğiz. Bu katkıyı sağlamaktan da gurur duyacağız. Belediye başkanımızın yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyorum. Bundan sonra da Akçakaleli’ler adına takdirle takip etmeye edeceğiz.” 

YALÇINKAYA: AKÇAKALE’YE YATIRIMCILARI ÇEKECEĞİZ 

Başkan Mehmet Yalçınkaya’da, Milletvekili Ahmet Akay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yaptığı açıklamada Akçakale’nin yatırım konusunda cazip hale getirmeyi amaçladıklarını ve bölgeye yatırımcıları çekeceklerini kaydetti. Başkan Yalçınkaya, şunları söyledi: 

“Bu geçen 17-18 ayda güzel işler yaptık. Akçakale yavaş yavaş görmeye başladı. Bunların hepsi bir süreç. Bunların ihale, kaynak süreci, sahaya yansıması var. Bütün bunlar hepsi bir zaman dilimi içerisinde Akçakale'nin hizmetinde olacak. Akçakale'nin yüzde 95 belediyecilik noktasında bütün işlerini hallettik. Önümüzdeki zaman içerisinde İstanbul'dan yurtdışından buraya yatırımcı gelecek. Burayı yatırım noktasında cazip bir hale getireceğiz. Organize sanayi bölgemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Vekilimiz de Ankara'da Sanayi Bakanlığı'nda bu işin takipçisi. Bütün bu bunları hayata geçirdiğimizde; organize sanayi bölgemizle, sınırıyla, sınır kapısı ile burası çok farklı bir yer olacak. Bütün bu gayret içerisinde canla başla çalışıyoruz. Bizim işimiz hizmet üretmek, bizim işimiz buradaki insanımızın batıdaki ilçelerdeki hayat standardını sağlamak. Siyasette bizim tecrübemizde kimse kalmadı. Bu tecrübeyi Akçakale'nin hizmetine sunduk ve vekilimiz ile birlikte canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz. Tarihte inşallah çok güzel bir iz bırakarak bu işleri Akçakale'nin önüne koyacağız. Akçakale, Akçakale insanı buna layıktır. Başta vekilimize, belediye encümenlerimize, buradaki ekibimize ve bize destek veren tüm siyasi arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyoruz. Yolumuz açık olsun.” 

Açıklamalarının ardından Başkan Yalçınkaya, Milletvekili Akay’a, yaptıkları çalışmalarda kendilerine sundukları desteklerden dolayı plaket taktim etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142