Title of a News Article

Akçakale'de beklenen temel atıldı

Akçakale'de beklenen temel atıldı
banner206

Seçim vaatlerini tek tek hayata geçiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, ilçede ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelinin atıldığını duyurarak “Ne söylediysek fazlası yapılacak” dedi. 

Akçakale ilçesi, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilklerle buluşmaya devam ediyor.

Modern bir ilçe hedefi ile çalışmalarını yürüten Başkan Yalçınkaya seçim vaatlerini aştı. 15 ayda yaklaşık 15 proje hayata geçirildi. İlçede İlk TOKİ, ilk çevreyolu derken ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesi de resmen başlatıldı.  

Başkan Yalçınkaya, Yenişehir Mahallesi’nde temeli atılan yarı olimpik yüzme havuzunu yerinde inceleyerek yükleyici firma yetkililerinden bilgi aldı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BURASI MUHTEŞEM BİR YER…

4 milyon TL’lik projenin ilçeye ve bölgeye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya projelerin devamının geleceğini kaydederek şöyle konuştu: 

“İlk olimpik yüzme havuzu… 12 ay çalışacak yaz kış demeden. Akçakaleli gençlerin, buradaki insanlarımızın yaz kış spor yapabilmeleri için bir imkan. Burası muhteşem bir yer oldu. Bir tarafında gençlere yönelik düğün salonu, bir tarafında gençlik merkezimiz, bir tarafında kapalı spor salonu, bir tarafında olimpik yüzme havuzu, bir tarafında açık havuz, bir tarafında da halı saha ve bir tarafında da Akçakalespor’un spor tesisleri. 70 dönüm üzerine kurulu bir alan. Akçakale çok şanslı. Hiçbir ilçede bu kadar eserin bir arada olması mümkün değil. Yatırımın, burada yapılan işin gençlerimize, insanımıza bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bunların devamı gelecek. Ne söylediysek fazlası yapılacak. Hepsinin imzasını attık. Yakında herkes bunları görecek, şahit olacak“ dedi.

27 m. uzunluğunda,  15 m. genişliğinde ve 2 m. derinliği olacak havuz ile özellikle yaz aylarında kanalda yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek ve spor olarak yüzmeyi tercih edenlere kaliteli hizmet sunmak hedefleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195