Title of a News Article

Akçakale'de ilk toplantı gerçekleşti

Akçakale'de ilk toplantı gerçekleşti
banner206

Akçakale Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlandı.

Akçakale Belediyesi 2020 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya başkanlık etti.

Toplantı yoklamanın ardından Başkan Yalçınkaya’nın gündeme dair yaptığı konuşma ile başladı. Başkan Yalçınkaya içme suyu ihalesinin gerçekleşmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Projenin önemine dikkat çeken Başkan Yalçınkaya “15 gün önce gerçekleşen asrın projesi bütün Akçakale’ye, bütün köylerine hayırlı olsun. Harran’ın cazibe olarak alabileceği bütün yerlerin ihalesi yapıldı. Çok büyük bir ihale bana göre, çok büyük bir iş. Müteahhit 1 yıl sonra su burada diyor ama 1,5 yıl sonra bile olsa çok önemli bir proje” dedi.

Rutin işlerin devam ettiğini belirten Başkan Yalçınkaya hedeflerine doğru ilerlemeye devam edeceklerine dikkat çekerek “Dedikodunun hiçbir değeri yok. Onların hiçbirine itibar etmiyoruz, itibar etmemiz lazım. İşimiz icraat, işimiz iş yapmak, işimiz buranın hep her şeyiyle yapısını ve batıdaki modern bir ilçe görünümüne ve şartlarına uygun hale getirmek. Önümüzde çok kötü bir süreç var. Hem hastalık hem kış. Her şeye rağmen hiç moralimizi bozmadan ve istikametimizden şaşmadan hedefimize doğru ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantıda koronavirüs salgınına yakalanan Meclis Üyesi Mehmet Taşkın’a da geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Değerli kardeşimiz Mehmet Taşkın pandemiye yakalandı ve hala hastanede. Çok kötü günler geçirdi. Takip ediyorum. 2 gündür aldığım haberler iyi. İnşallah bunu da atlatır. Bir an önce aramıza döner.”

Gündeme dair konuşmalarının ardından meclis gündemine geçildi ve gündem maddeleri karara bağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195