Title of a News Article

Akçakale hak ettiği hizmetleri almaya devam ediyor

Akçakale hak ettiği hizmetleri almaya devam ediyor
banner206

Akçakale Belediyesi, sentetik çim sahaya 400 kişilik tribün ile spor tesisi yapılması için çalışma başlattı. Alanın yılbaşında hizmete açılacağını duyuran Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Spor ile ilgili Akçakale’nin bütün beklentilerinin karşılayacak yatırımların tamamını aldık. Tribünü, halı sahası, sosyal tesisleri ile hepsi bir bütün olarak Akçakale’nin hizmetinde olacak” dedi.  

Akçakale Belediyesi spora yatırım yapmaya ve sözü verilen projeleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. 

Başkan Yalçınkaya,  Akçakale’nin gelecek yüzyılını şekillendiriyoruz ve Allah nasip etti dediklerimiz artık düşünceden projeden taslaktan çıktı. Fiili olarak sahadayız. Akçakale Spor Sahasına 400 kişilik tribün ilave ediyoruz. Sosyal tesisler olarak burada inşaatına başladık. Onun yanında ihata duvarı onun yanında bu spor tesisi ile ilgili sahanın tamamının değişmesi yani burada akla gelebilecek önümüzdeki 50 yılda Akçakale’de spor alanında ne gerekirse hepsinin yatırımlarını gerçekleştirdik, ihalelerini yaptık, finansmanını sağladık ve şuanda yüklenici firma işbaşında. Bunlar yılbaşına kadar bu spor alanlarının tamamını bitirip Akçakale’ye Akçakalelinin hizmetine sunacaklar. 15 ay önce Akçakale ile ilgili konuştuğumuz bütün projeleri bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. Hepsini bunları anlattıklarımda hayal diyorlardı ama hayalden gerçeğe dönüştü. Spor ile ilgili Akçakale’nin bütün beklentilerinin karşılayacak yatırımların tamamını aldık ve bugün itibari ile inşaatına başlandı. Yılbaşında da bunlar Akçakale nin hizmetinde olacak. Bu hizmetler çok önemli hizmetler.50 yıldır bekleyen hizmetler bugün Allaha şükür bize nasip oldu. Geçmişte de bu sahayı ben Allah nasip etmişti bütün malzemelerini ihtiyaçlarını ben karşılamıştım ama şimdi daha mükemmelini yapıyoruz her şeyiyle. Tribünüyle, halı sahası, sosyal tesisleri ile hepsi bir bütün olarak Akçakale’nin hizmetinde olacak. Kapalı huzme havuzu ile diğer yeşil sahaları ile hepsini bir bütün olarak çıkardık ve inşaatlarına başladı. Hepsi yılbaşında faal hale gelecek. Akçakale’nin spor noktasında hiçbir beklentisi, hiçbir yapılacak işi kalmadı. Bugün itibari ile gençlerimiz artık doya doya seve seve bu sahaları, bu alanları, bu imkânları kullanabilirler. Kendilerine Akçakale halkına, bölgeye hayırlı olsun. 

Akçakale Belediye Başkanın Mehmet Yalçınkaya nın girişimleri ile Akçakale sentetik çim sahasına 400 kişilik türübün,1 adet cafe, bayan erkek soyunma odaları, bayan erkek vc ,duş alma odaları ve çevre ihata duvarı için inşaat çalışmaları başladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195