Title of a News Article

Akçakale kırsalında çalışmalar sürüyor

Akçakale kırsalında çalışmalar sürüyor
banner206

Akçakale Belediyesi tarafından yürütülen yol atağı kapsamında Kılıçlı Kırsal Mahallesi’nde stabilize yol çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu. Pekmezli Kırsal Mahallesi’nde ise çalışmalar sürüyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmaksızın yol çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Suriye sınırında bulunan Kılıçlı Kırsal Mahallesi’nde 4 km.’lik stabilize yol çalışması yaptı. Çalışmalar kısa sürede tamamlanarak yol ulaşıma hazır hale getirildi. Çalışmalar Pekmezli Kırsal Mahallesinde ise devam ediyor.

BAŞKAN YALÇINKAYA: HEDEFİMİZ MÜKEMMEL BİR İLÇE YARATMAK

Başkan Yalçınkaya da çalışmaları yerinde incelemek üzere Kılıçlı Kırsal Mahallesi’ne gitti. Muhtar Ahmet Erbek ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada yolun hayırlı olmasını dileyerek “Kılıçlı Köyündeyiz. Muhtar ve değerli kardeşlerimle beraber. Sınır ve Kılıçlı Köyü arası 4 km. yol çalışmamız var. Allah’a çok şükür bunu da gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz Akçakale’nin köyleri, şehir merkezi, asfaltı, stabilize yoluyla, düğün salonları, yeşil bahçeleri, sosyal donatıları ile mükemmel bir ilçe yaratmak. Adım adım bu noktada ilerliyoruz. İnşallah çok yakında bir zamanda düşündüğümüz yere bu ilçeyi taşıyacağız. Akçakale’de 15 ayda çok büyük işler yaptık. Bu önümüzdeki kalan zamanı da inşallah çok güzel bir şekilde değerlendirip kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Yollar, hizmetler kendilerine hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.

Muhtar Erbek de çalışmalardan dolayı Başkan Yalçınkaya ve ekibine şu sözlerle teşekkür etti:

“Akçakale Belediyesine yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun başkanımızdan.“

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195