Title of a News Article

Birliktelik mesajları verdiler

Birliktelik mesajları verdiler
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay Akçakale Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette hizmette birliktelik mesajı verildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

İki isim ziyarette ilçe hakkında istişarelerde bulundu. Vekil Akay Başkan Yalçınkaya’dan yapılan, yapılması planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇOK MÜKEMMEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Ziyaretin ardından bir açıklamada bulunan Başkan Yalçınkaya hedeflerine adım adım ilerlediklerine dikkat çekerek “Değerli vekilimiz Ahmet Akay bölgemizin milletvekili bugün çalışmalarımızı ve yaptıklarımızı değerlendirmek üzere bir aradayız. Zaman zaman bu toplantıları yapıyoruz ve bölgeye de çok faydalı oluyor. Hizmet noktasında Allah'a şükür bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Bundan sonra da inşallah çok mükemmel hizmetler yapacağız. 5 yılın sonunda da inşallah Akçakale batıdaki ilçeler seviyesine gelecek. Vaat ettiğimiz tüm yatırımları tek tek gerçekleştirme yolunda adım adım ilerliyoruz” dedi.

“EL BİRLİĞİ İLE BÖLGEDE DESTAN YAZACAĞIZ”

Açıklamasında birliktelik mesajı da veren Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Bölgemizin Ankara'da kendisi takipçisi burada biz alanda da fiili olarak takipçisiyiz. Birlikte el birliği ile bölgede bir destan yazacağız. Başarılarımızın devamı da vekilimizden bekliyoruz.” VEKİL AKAY: BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL İŞLER YAPMIŞ

Vekil Akay ise ziyarette çalışmaları değerlendirdiklerini belirterek Başkan Yalçınkaya’nın yaptığı çalışmalarını şu sözlerle takdir etti:

“Belediye başkanımız ilçeye çok güzel işler yapmış, yapmaya da devam edecek. Hep beraber bütün Akçakaleliler olarak güzel günlere doğru yürüyoruz. Bundan şüphem yok. Hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Gönül belediyeciliğine de çok büyük önem veriyor sayın başkanımız. Bu konuda da vatandaşlarımız ile beraber istişare içinde. Ben belediye başkanımızın ve ekibimizin Akçakale'ye çok güzel hizmetler yapacağına ve vereceğine inanıyorum. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor bütün Akçakaleli hemşehrilerimi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2021, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195