Title of a News Article

Yalçınkaya, 'Akçakale bambaşka olacak'

Yalçınkaya, 'Akçakale bambaşka olacak'
banner206

Akçakale- Şanlıurfa karayolunda devam eden orta refüj bordür döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, 1’inci etabın kısa sürede hizmete açılacağını duyurarak, “Akçakale'ye giren bambaşka bir ilçeye bambaşka bir yere girmiş olacak” dedi. 

Akçakale’de kırsal merkez ayırt etmeksizin başlatılan üst yapı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri sonucunda Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanılan ve ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalardan biri olan Akçakale- Şanlıurfa karayolunun asfalt çalışmalarında 1’inci etap sona erdi. 

“AKÇAKALE’YE GİREN BAMBAŞKA İLÇEYE GİRMİŞ OLACAK” 

Başkan Mehmet Yalçınkaya’da, ilk etabı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Orta refüj bordür döşeme çalışmalarının devam ettiği karayolunun yakın zamanda hizmete açılacağını müjdeleyen Başkan Yalçınkaya, ilçenin çehresinin değiştiğine de dikkat çekerek, şunları söyledi: 

“Sınırda yıldız ilçe Akçakale, inşallah Türkiye'nin en iyi ilçesi olacak. Karayolunun batı kısmı 12 km'lik sıcak asfalt çalışmasının 1’inci bölümünü bitirdik ve inşallah yakın bir tarihte hizmete açıyoruz. İlk yolun geri kalan kısmını da inşallah önümüzdeki zaman içerisinde tamamlayacağız ve Akçakale'ye giren bambaşka bir ilçeye bambaşka bir yere girmiş olacak. Bütün hedefimiz; bordur taşlarını bir taraftan, öbür taraftan ağaçlarını, diğer taraftan da çiçeklerini ve caddenin tamamını da inşallah tek tek boyayarak burayı batıdaki ilçeler seviyesine çıkarmak.” 

“15 AY, HİZMET VE YATIRIMLAR YAPTIK” 

Başkan Mehmet Yalçınkaya, göreve geldiği süreden itibaren geçen 15 ayda Akçakale için hizmet ve yatırımlar yaptıklarının altını çizerek, açıklamasını şu şekilde tamamladı: 

“Bu geçen 15 ayı durmaksızın hepsini hizmet alanında hepsini yatırım alanında harcadık ve kalan zamanı da öyle değerlendireceğiz. Bu ilçeyi layık olduğu yere getireceğiz. Burada yaşayan arkadaşlarımız, yaşayan kardeşlerimiz bu hizmete layıklar ve bu hizmetin kendilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah güzel günlerde güzel aylarda güzel yıllarda burada, mekanlarda bu vakitlerini geçirirler.” 

Yolun hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yalçınkaya, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra bölgeden ayrıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142