Title of a News Article

Yalçınkaya bizzat kendisi ziyaretleri yaptı

Yalçınkaya bizzat kendisi ziyaretleri yaptı
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Anneler Günü dolayısıyla 2 çocuğu da engelli olan bir anne ile Akçakaleli bir şehit annesini ziyaret etti.

Sosyal belediyecilik anlayışını hayatın her alanına yayan Başkan Yalçınkaya bu yıl 9 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü’nde fedakar anneleri ihmal etmedi ve anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak merkez Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yaşayan Bulmen ailesinin yanına giden Başkan Yalçınkaya burada hem engelli eşi hem engelli 2 çocuğuna bakan fedakar annenin gününü kutladı ve kendisine çiçek verdi. Başkan Yalçınkaya aileye gıda yardımında da bulundu.

Ardından Tepecik Kırsal Mahallesi’ne giden Başkan Yalçınkaya burada da 2015 yılında şehit düşen Piyade Er Yusuf Beylem’in ailesini ziyaret etti. Anne Fatma Beylem ve baba İsa Beylem ile görüşen Başkan Yalçınkaya şehit annesine çiçek vererek Anneler Gününü kutladı.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ

Ziyaretlere dair açıklamalarda bulunan Başkan Yalçınkaya “Bir şehit annesinin huzurundayız. Bunun manası çok büyük. İslamiyet’te de, bütün dünya dinlerinde de annenin yeri çok farklı. Annelerin hakları ödenmez. Anne, bu dünyada en büyük varlık. Annelerin bu güzel günlerini kutluyoruz. İlçemizde engelli çocukları olan ve şehit annesi olan bir anneyi ziyaret ettik. Allah annelere inşallah evlat acısı göstermesin. Her zaman duamız bu. Vatan müdafaa ister, vatan savunma ister. Bu savunmayı yapan da bu annelerin çocukları. Bu annemizin hem mutlu hem hüzünlü gününde yanında olmaya çalıştık. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Anneler Başkan Yalçınkaya’ya ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirtip teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195