Title of a News Article

Yalçınkaya'dan yeni yıl mesajı...

Yalçınkaya'dan yeni yıl mesajı...
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada “Ümit ediyoruz 2021 yılı çok güzel geçecek. Modern mükemmel ve müreffeh bir Akçakale yaratma gayretimize devam edeceğiz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yayımladığı açıklama ile herkesin yeni yılını kutladı.

2021 yılında Akçakale’nin hedefledikleri yerde olması için çalışmaların aralıksız süreceğine dikkat çeken Başkan Yalçınkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Geçen yıl maalesef bütün dünya Koronavirüs hastalığından dolayı çok büyük bir krize girdi. Türkiye de bu felaketten nasibini aldı. Her şey umduğumuzdan çok kötü gitti. Bu sebeple beklentiler hep bu yıla kaldı. Biz bu şartlarda bu pandemi sürecinde aralıksız Akçakale'nin bütün sorunlarını; alt yapı üst yapı ve bütün yatırımları ile ilgili hız kesmeden yolumuza devam ettik ve çok büyük mesafeler aldık. Gönlümüzden geçen organize sanayinin burada çalışması, iş adamlarının burada yatırım yapması ve işsizliğin bir nebze de olsa hafifletilmesi... Umudumuz 2021'e kaldı. Ümit ediyoruz 2021 yılı çok güzel geçecek. Bu hastalık inşallah Mart'tan itibaren aşılarla beraber sona erer ve normal hayatımıza döneriz. Şimdi her sey maalesef kısıtlama altında. Bu kısıtlamadan da herkes çok büyük zarar gördü. Esnaf, işadamları, okullarımız, hayatımız zarar gördü. Cenab-ı Hakk'tan tek dileğimiz 2021 yılında bu belayı başımızdan alması ve normal hayata dönmemiz. Normal hayatta da hedeflediğimiz bütün yatırımlara; modern mükemmel ve müreffeh bir Akçakale yaratma gayretimize devam edeceğiz. Yatırımları son sürat bitirmeye çalışacağız. Akçakale inşallah umduğumuz yerde olacak. Yeni yılın bütün halkımıza, milletimize, İslam alemine ve bütün dünyaya hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195