Title of a News Article

Yalçınkaya evden çıkamayan yaşlılara moral verdi

Yalçınkaya evden çıkamayan yaşlılara moral verdi
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hem moral verdi hem de gönüllerine dokundu.

Her fırsatta ilçe esnafı ve vatandaşlarla buluşan, talep ve önerilerine kulak veren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bu kez de anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Yalçınkaya pandemi dolayısıyla hem hastalıklardan hem kısıtlamalardan en çok etkilenen yaşlı vatandaşları da unutmadı. Bu süreçte yaşlıları ihmal etmeyen Başkan Yalçınkaya Atatürk Mahallesi’ne giderek iki hane ziyareti gerçekleştirdi ve yaşlı vatandaşların evlerine misafir oldu. Koronavirüs tedbirlerini alınarak yapılan ziyaretlerde Başkan Yalçınkaya yaşlıların talep ve önerilerini dinledi. BAŞKAN YALÇINKAYA: YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Her zaman yaşlıların yanlarında olduklarına vurgu yapan Başkan Yalçınkaya ziyarete ilişkin şöyle konuştu:

“Zaman zaman mahalledeki sakinlere, yaptığımız ziyaretler var. Ziyaretlerimizde bu kardeşlerimizin sorunlarını tespit etmek, sıkıntılarını gidermek üzere burada bilgiler alıyoruz. Biz de belediye olarak her zaman yanlarındayız. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında da her türlü gayretimizi göstereceğiz. Yalnız kalan ve burada her türlü desteğe ihtiyacı olan kardeşimiz her zaman bizi kendi yanında bulacak, her zaman yanlarında hissettireceğiz. Biz burada yaşlı, geçmişte bu ilçeye hizmet etmiş fakat bugün yapayalnız, tek başına kalan kardeşlerimizin biz de belediye olarak bu zor günlerinde her zaman yanlarında olacağız."

Yaşlı vatandaşlar da anlamlı ziyaretinden dolayı Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195