Title of a News Article

Yalçınkaya, Kaymakam adayını tebrik etti

Yalçınkaya, Kaymakam adayını tebrik etti
banner206

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya girdiği sınavı kazanarak kaymakam olmaya layık görülen Akçakaleli İsa Bertan’ı ziyaret etti ve “Kendisi ile iftihar ediyoruz” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ilçenin gurur kaynağı olan Kaymakam İsa Bertan’ı baba evi Güneren Kırsal Mahallesi’nde ziyaret ederek tebrik etti.

BAŞKAN YALÇINKAYA: AKÇAKALE İÇİN İFTİHAR VESİLESİ

Kaymakam Bertan ile sohbet eden ve aile üyeleri ile de görüşen Başkan Yalçınkaya eğitime verdiği öneme dikkat çekerek “Benim hedefim eğitilmiş insan. Bunu bilerek dershaneyi hizmete koyduk. 150 öğrenci var şuanda. Bunların içerisinden çok doktor, avukat, kaymakam çıkaralım diye gayret ediyoruz. Bizim gayretimizin dışında kaymakamımız çabalamış, Allah da yardım etmiş, kaymakam olmuş. Akçakale için iftihar vesilesi. Kendisi ile iftihar ediyoruz. Allah hayırlı etsin. Önünde uzun bir yol var. Bu uzun yolda inşallah kafasından, gönlünden geçen güzel hizmetler yapar. Kendisine başarı diliyoruz. Her şey gönlünce olsun inşallah” dedi.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kaymakam Bertan ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Yalçınkaya’ye teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Öncelikle Sayın Başkanımıza çok çok teşekkür ederiz, ilgi ve alakalarından, ziyaretinden dolayı. Başkanımızın dediği gibi biz zaferle değil seferle emrolunduk. Biz bir sefere girdik, inşallah bu seferin sonucunda da Rabbim bize zaferi nasip eder. Amacımız gönüllere girmek ve en önemlisi gönüllerde kalabilmek. İnşallah gönüllerde de kalabiliriz. Çok teşekkürler Başkanım.”

Başkan Yalçınkaya daha sonra mahalleden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195