Title of a News Article

1 ay süren derin takip sonuç verdi! Suç üstü yakalandılar...

1 ay süren derin takip sonuç verdi! Suç üstü yakalandılar...
banner206

Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesince 1 ay süren çalışmalar sonucunda uyuşturucu tacirleri suç üstü yakalandı. 

Uyuşturucu ürettikleri tespit edilen şahıslara yönelik, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık Organize Müdürlüğü ekipleri Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda; çok sayıda uyuşturucu hap, kenevir, eroin, metamfetamin gibi çeşitli maddeler ele geçirildi. Operasyonda olayla ilgili 7 şahıs suç üstü yakalandığı ve bu şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi. 

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlar denildi; 

"1. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan istihbari çalışma neticesinde; Şanlıurfa İli mülki sınırları içerisinde, 01-30.06.2020 tarihleri arasında, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Yasadışı Kenevir Ekimi" olaylarına yönelik yapılan operasyonlar sonucu; (4.000) adet Extacy uyuşturucu hap, (6) kğ. Kubar esrar, (150) gr. Eroin, (100) gr. Metamfetamin uyuşturucu madde ve (3.025) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. 

2. Söz konusu olaylar ile ilgili, (7) şüpheli şahıs, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142