Title of a News Article

3 Urfalının feci sonu

3 Urfalının feci sonu
banner206
Viranşehirli Tarım işçileri Konya’da kaza yaptı. Feci kazada, 3 Viranşehirli hayatını kaybetti.
Konya'nın Ereğli ilçesinde yakıtı bitip yolda kalan ve kamyonun arkasında halatla çekilen otomobile TIR'ın çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 03.00 sıralarında Konya'da Ereğli-Adana karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi.
Geçtiğimiz hafta Trafik kazası sonucu vefat eden oğlunun Taziyesi için Viranşehir’e gelen Vedat Ceylan, Taziyenin ardından mevsimlik işçi olarak çalıştıkları Konya'daki tarlaya dönmek üzere yola çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Konya istikametine seyir halinde olan Vedat Ceylan idaresindeki 48 K 7646 plakalı otomobilin yakıtı bitti.
Otomobildekiler aracı akaryakıt istasyonuna götürebilmek için yoldan geçen bir kamyondan yardım istedi.
Otomobil, yardımcı olmak için duran kamyona arkadan bağlanarak çekilmeye başlandı.
Araçlar karayolunda seyir halindeyken Ahmet Şimşek yönetimindeki 31 K 4301 plakalı tır otomobile arkadan çarptı.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hurdaya dönen otomobildekilerin çıkarılması için kurtarma çalışması yaptı.
Kazada, otomobilin sürücüsü Vedat Ceylan ile otomobildeki yolcular Hediye Ulutaş ve Redife Dinçcan olay yerinde hayatını kaybetti.
Otomobildeki Evin Ulutaş ile tır sürücüsü Ahmet Şimşek ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Ahmet Şimşek yapılan ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.
Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri Ereğli Devlet Hastanesi morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195