Title of a News Article

6 ay sonra yakalandılar

.

6 ay sonra yakalandılar
banner206

Şanlıurfa'da geçen yıl Aralık ayında, Uğurlu Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan kavgada 50 yaşındaki Mehmet Alpak'ın tabancayla öldürülmesiyle ilgili 3 kişi yakalandı.

Uğurlu Mahallesi'nde geçen yıl Aralık ayında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle Alpak ile Altun aileleri arasında çıkan tartışmada, Mehmet Alpak öldürüldü, 7 kişi de yaralandı. Olayın ardından yaşamını yitiren Alpak'ın yakınları, husumetli oldukları Altun Ailesi fertlerine ait 2 fabrika ile 30 evi ateşe verdi. Mahallede yaşanan ve birkaç gün süren gerginlik, jandarmanın müdahalesiyle sonlandırılırken, Altun ailesine mensup çok sayıda kişi evlerini terk ederek farklı yerlere taşındı.

 

KIRSALDA BİR EVDE YAKALANDILAR

Uğurlu Mahallesi'nde gerginliğe yol açan olayla ilgili olarak soruşturma yürüten jandarma, 6 ay boyunca teknik ve fiziki takip yaptı. Jandarma ekipleri yaptığı takip sonunda cinayet şüphelilerinin Ceylanpınar İlçesi'nin kırsalında bulunan bir evde saklandıklarını saptadı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları baskında cinayet şüphelisi Ahmet, Halil ve Hüseyin Altun'u yakaladı. Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan 3 şüpheli zırhlı araçlarla adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195