Title of a News Article

9 kişi tutuklandı

.

9 kişi tutuklandı
banner206
 Urfa'da düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan DBP Viranşehir İlçe Eş Beşkanı Hoşnav Ata ile Haliliye İlçe Eş Başkanı İzzetin Gök'ün de aralarında bulunduğu 14 kişiden 9'u tutuklandı.
 
Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Birecik, Viranşehir, Siverek, Haliliye ve Hilvan ilçelerinde terör örgütü PKK adına faaliyet yürüttüğü belirlenen kişilere yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
 
Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan DBP Viranşehir İlçe Eş Beşkanı Hoşnav Ata ile Haliliye İlçe Eş Başkanı İzzetin Gök, Aytekin K, Şemsi A, Hürriyet S, Gülsüm Ç, Eyüp Cenap B, Mustafa B. ve Mehmet D, "terör örgütü üyesi olmak, yönetmek ve propagandası yapmak" suçlarından tutuklandı. 
 
Diğer zanlılar P.K, B.D, İ.K, M.H. ve İ.Ç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Urfa'da önceki gün, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Birecik, Viranşehir, Siverek, Haliliye ve Hilvan ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı terör operasyonunda 14 kişi gözaltına alınmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142