Title of a News Article

Araç çalan hırsızın üzerinden bakın ne çıktı!...

Araç çalan hırsızın üzerinden bakın ne çıktı!...
banner206

HABER: ALİ UZUN

Şanlıurfa Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büroya bağlı ekipler, çalıntı araçların bulunması ve faillerin yakalanmasına yönelik Eyyüp Peygamber Caddesi üzerinde çalışma başlattı.

Dün akşam saatlerinde çalınan 04  AH 493 plaka Beyaz renkli Şahin marka araç, ekiplerce görülerek şahısların Onikiler Mahallesi girişinde bulunan oto Lastik Tamircisine girmeleriyle yakayı ele vermeleri bir oldu.

Araç şoför kısmında bulunan ve daha önce oto hırsızlığından işlem yapılan ve henüz yaşı 15 olan H. B. İsimli şahıs ve beraberindeki şoför ile daha önce 4 kez oto çalma sabıkası olan Ahmet A. olduğu ve tespit edildi. Ahmet A.’nın GBT sorgusunda 3 adet aranması olduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Araçta yapılan sorgulamada 19.08.2016 tarihinde Eyyübiye 50.Yıl Polis Merkezinden Çalıntı olarak aranan 04 AH 493 plaka sayılı 1992 model beyaz renkli Tofaş Şahin marka araç olduğu ekipler tarafından tespit edildi. Parmak izi çalışması yapılan aracın düz kontak yapılarak çalındığı ortaya çıktı. Bulunan çalıntı araç güvenlik ekipleri tarafından sahibine teslim edildi.

Hırsız bu ne bulsa çalır,

Araç çalan hırsız Ahmet A. isimli şahsın elinde bulunan IPOHE 5 marka telefon da polisler tarafından incelendi. Telefonun Göl mahallesinde bir ikametten Çalıntı olduğu tespit edildi. Yaşı küçük 15 yaşındaki H.B. isimli şahıs ise ekipler tarafından çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi, Ahmet A. hakkında ise gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Ahmet A. ve suça sürüklenen H.B. Bugün çıkarıldığı mahkemede tutuklandıkları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195