Title of a News Article

ARZUM OLAYINDA ŞOK GELİŞME

Bursa'dan gelerek Şanlıurfa'da kendini iş adamı ve fabrikatör olarak tanıttıktan sonra 24 yaşındaki Arzum Özbey'i ailesinden görücü usulü isteyen dini nikahlı eş H. K.'nın Arzum'un katili olduğu iddia edildi.

ARZUM OLAYINDA ŞOK GELİŞME
banner206

Şanlıurfa, son günlerde Bursa'da meydana gelen korkunç bir olayı konuşuyor. İddiaya göre Bursa'da dini nikahlı eşi ile feribotta yolculuk eden 24 yaşındaki yaşındaki Arzum Özbey, feribottan atlayarak intihar etti. Hayatının baharında iken yaşama gözlerini yuman Arzum, Şanlıurfa'da son yolculuğuna uğurlanırken, Arzum'un ailesi katilin Arzum'un dini nikahlı eşi olabileceğini söyledi. 

Ailenin anlatımına göre Arzum'un hikayesi şöyle başladı:

Arzum'un ailesi 8 ay önce Arzum'u; kendisini bekar, işadamı, fabrikatör olarak tanıtan ve hiç tanımadıkları H. K.'ya verdi. Arzum'la dini nikah kıyan H.K.'nın daha sonra işadamı, fabrikatör değil ve aslında evli ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi. H.K.'nın sicilinde de 20'den fazla suç dosyası olduğu ortaya çıktı. Tüm bu yaşananlardan sonra Arzum ile H.K.'nın arasında sürekli olarak tartışmalar başladı. Arzum ve dini nikahlı eşi H.K. son olarak Bursa'nın Gebze ile Topçular arasında feribotla yolculuk yaparken, Arzum'un intihar ettiği ve yaşamını yitirdiği ailesine söylendi. 

AİLE OYALIN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

Şanlıurfa'da defnedilen Arzum'un ardından ailesi olayın aslında bir cinayet olduğunu iddia etti. Gazetecilere açıklamalar yapan baba Salih Özbey, "Biz kızı verirken törelerimize, usullerimize göre bir düğün yapıp kızımı Bursaya gönderdik. Ancak evliliklerinin ilk haftasında bekar olduğunu bildiğimiz damadın daha önceden evlendiği ve bu evliliğinde 6 çocuğunun olduğunu kızım öğrendi. Bu yalan üzerine tartışmalar yaşandı. Bundan sonra başka yalanlar ortaya çıktı. Kızıma sürekli şiddet uygulamaya başladı. En son olarak geçen hafta damadın kardeşi bizi arayarak, Hakanın Arzum'u dövdüğünü bu sorunu çözmek için bizi Bursa'ya çağırdı. Ben ve oğlumla birlikte Bursa'ya gittik. Biz Bursa'ya orta yolu bulmaya gittiğimizde 10 saat boyunca oyalandık. En sonunda kızımın feribottan düşerek öldüğü haberini aldık. Ancak burada kızımın intihar ettiği söylendi. Bizim yapmış olduğumuz araştırmada kızımın feribotun güvertesinde eşiyle tartıştığını, bu sırada kızım iteklenip denize düştüğünü görgü tanıkları jandarmaya ifade vermişti. Kızım vücudunda görülür vaziyette darp izleri mevcuttu. Bunun için suç duyurusunda bulundum. Damadımın şizofren olduğu söyleniyor. Ancak ailesi bu raporun sahte olduğunu söyledi. O raporun arkasına saklanarak işlediği suçlardan kurtulmaya çalışıyor. Bir gün önce de kızımı darp etmiş. Otopsi raporuna da yansıdı. Hala vücudunda morluklar vardı. Bu olaydan sonra damadım kayıplara karıştı. Polise başvurduğumda damadımın 20'den fazla adli suçtan kaydı bulunduğunu öğrendim. Biz kızımızı mal mülk uğruna vermedik. Onun isteğiyle bu evliliğe olumlu baktık. Tek isteğimiz kızımın ölümüne neden olan damadın yakalanmasın istiyorum." (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195