Title of a News Article

Baba ve 3 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti.

Baba ve 3 yaşındaki çocuğu hayatını kaybetti.
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kendisine arkadan çarpan otomobile ok gibi saplanan motosikletin sürücüsü ile beraberindeki oğlu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Ceylanpınar_ Viranşehir ilçesini birbirine bağlayan karayolunda Aslanbaba mevkisinde yaşandı.

Veysel B.'nin kullandığı 07 ABY 558 plakalı otomobil, önünde seyreden Hüseyin Şimşek yönetimindeki motosiklete arkadan çarptı. Motosiklet sürücüsü Hüseyin Şimşek ile 3 yaşındaki oğlu Serhat Şimşek çarpmanın etkisiyle yola savrulurken motosiklet ise otomobile ok gibi saplandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı olan 3 yaşındaki Serhat Şimşek ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Küçük çocuk, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Baba ve oğlun cansız bedenleri Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195