Title of a News Article

Bakan Akdağ müjdeyi verdi

.

Bakan Akdağ müjdeyi verdi
banner206

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Şanlıurfa Şehir Hastanesinin inşaatına yakında bir zamanda başlanacağını müjdeledi.

Şanlıurfa’da devam eden sağlık yatırımlarını inceleme ve  Rabia Meydanı’nda ki Şehitler ve Demokrasi mitingi için Şanlıurfa’ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Vali Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Ahmet Eşref Fakıbaba ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Bakan Akdağ, Şanlıurfa’ya sağlık yatırımları konusunda güzel haberler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’ın Şanlıurfalılara selamını getirdiğini dile getirerek sözlerine başlayan Akdağ, “Bugün tek nefes, tek tes, tek yürek olarak bir araya geleceğiz.240 şehidimiz var, Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin. Tabi ki onlar için üzüntülüyüz, onların hatırası için canımız yandı, yüreğimiz sızladı ama onlar ne için ölüme gittiklerini biliyorlar, onlar ölümü bir gül bahçesine gider gibi kabullendiler. Biz bu sayede bugün Şanlıurfa’da, Türkiye’de rahatız. Aksi takdirde bir sömürge memleketi olacaktık, bayrağımız, vatanımız, ezanımız Allah korusun geri gidecekti. Bu nedenle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

 Eyyübiye Devlet Hastanesinin hizmete girdiğini anımsatan ve Şanlıurfa Şehir Hastanesinin yapımı noktasında çalışmalara başlayacaklarını belirten Akdağ, Şanlıurfa’da doktor ve sağlık personeli açığının giderilmesi içinde çaba göstereceklerini belirtti. 
Bakan Akdağ Valilik ziyaretinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195