Title of a News Article

Bakan Soylu müjdeyi verdi...

Bakan Soylu müjdeyi verdi...
banner206
 İç işleri Bakanı Süleyman Soylu Kamp çalışanlarının istihdamlarının kaldıkları yerde devam edeceğini açıkladı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'nın Suriye sınırındaki Akçakale ilçesinde, sınır duvarları, aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bakan Soylu, Akçakale ilçesinde 3. Hudut Alay Komutanlığını ziyaret ettikten sonra sınırın sıfır noktasında incelemelerde bulundu.

Güzergahta bulunan hudut karakollarını ziyaret eden Soylu, burada görev yapan askerlerle sohbet etti.

Soylu sınır duvarları, aydınlatma ve kamera sistemlerini inceledi.

Gözetleme kulelerine çıkan Soylu'ya, Bakan Yardımcısı Muhterem İnce Jandarma Bölge komutanı TümGeneral Zafer Halis Koç  ,20. Zırhlı Tugay Komutanı Albay Oktay Ağbuga ve 3. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Yaşar Kaya ile 2. Hudut Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Deniz Ayaz il Jandarma Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi de eşlik etti.

(Jandarma Bölge komutanı Tümgeneral Zafer Halis Koç, sınırda alınan Güvenlik önlemleri kapsamında İç işleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bilgi verdi)

Türkiye-suriye sınır hattında ki sınır güvenliği için Akçakale ilçesinde bir dizi gezi ve temaslarda bulunan iç işleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra Vali Abdullah Erin, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Milletvekilleri Ibrahim Halil Yıldız , Gülender Zemzem Açanal,  İbrahim Özyavuz BŞB Nihat Çiftçi ile birlikte Akçakale çadırkentte çalışan işçilerle görüştü. İşçilerin milli eğitim bakanlığına bağlı okullarda istihdam edileceğini ifade eden Bakan Soylu daha sonra Şanlıurfa Valiliğine geçti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195