Title of a News Article

Bakan Urfa'da

Özel haber

Bakan Urfa'da
banner206

Milli savunma Bakanı Fikri Işık Sınır hattında incelemelerini sürdürüyor.  Dün gece Irak sınırında denetim yapan Bakan ışık bu gün Suriye hudut sınırında. 

Milli Savunma Bakan Işık, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak 20. Zırhlı Tugay komutanı Tuğ. General İsmail Hakkı Köseali, 3. Hudut Alay komutanı Albay Cengiz Hüner ve ilçe kaymakamı Ahmet Karatepe  ile birlikte Suriye sınırında denetimlerde bulundu.

Ceylanpınar Muratlı Hudut karakoluna helikopter ile gelen Bakan Işık burada ki incelemelerinin ardından sınırdan ayrıldı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık daha sonra helikopter ile Şanlıurfaya geldi . Tugayda inen Bakan fikri Işık'ı Vali Güngör Azim Tuna ve askeri yetkililer karşıladılar. 20. Zırhlı Tugay komutanı Tuğ. General İsmail Hakkı Köseali ve Hudut Komutanı Albay Cengiz Hüner'den brifink alan Alan Bakan Işık Kilis'e hareket etti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, terör operasyonları ile ilgil bilgiler paylaştı.

Işık, "Yaklaşık iki yıllık zaman içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10 bin 657. Bu önemli bir başarıdır. Artık terör örgütü hamdolsun eylem yapamaz hale gelmiştir. İnşallah bu terör örgütünün tamamen belini kıracağız ve bir daha bu ülkeye tehdit olmaması için de gereken tüm tedbirleri alacağız" i


Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142