Title of a News Article

Bir kereden birşey olmaz dediler! Birisi öldü

Bir kereden birşey olmaz dediler! Birisi öldü
banner206
 Aydın'da "Bir kereden bir şey olmaz" diyerek ilk kez sentetik uyuşturucu hap kullanan üniversiteli 3 gencin merakı facia ile sonuçlandı.

"BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ"

Acı olay, Efeler ilçesi Zafer Mahallesi'nde bir öğrenci apartında yaşandı. Bir süre önce kötü alışkanlıkları olan bir gruba takılan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde okuyan Onur Saçıkara, Muhammed Furkan Doğan ve Yunus Emre Karslıoğlu, "Bir kereden bir şey olmaz" diyerek metamfetamin isimli sentetik uyuşturucu hap satın aldı.

FENALAŞIP KOMAYA GİRDİLER

Yeni Asır'da yer alan habere göre; ilk kez uyuşturucu ile tanışan 3 genç, nasıl kullanılacağını bilmedikleri için aşırı doz aldı. Bir süre sonra fenalaşan gençler komaya girdi. Alt kattaki arkadaşları gençlerin kaldığı daireden gelen gürültüyü duydu. Zile basan arkadaşları kapıyı kimse açmayınca durumu polise bildirdi.

ÇİLİNGİR YARDIMIYLA İÇERİ GİRİLDİ

Olay yerine gelen polis, çilingir yardımıyla daireye girince üç genci yerde yatarken buldu. Komaya giren Saçıkara ile Doğan'ın kalbinin atmadığını belirledi. 3 genç hastaneye kaldırıldı. Saçıkara kurtarılamadı. Doğan ile Karslıoğlu'nun ise hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi.

ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

Ölümüyle ailesini ve arkadaşlarını yasa boğan Onur Saçıkara, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Beri Camisi'nden son yolculuğuna uğurlanarak Kemer Mezarlığı'na defnedildi.


Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195