Title of a News Article

Borsa seçiminde neler oldu?

Borsa seçiminde neler oldu?
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya seçimi kazanan taraf oldu. Kayanın seçimi kazanması Kentte memnuniyetle karşılandı.
Saat 17.00 de ki oy verme işlemi sona erdi. sandıklar açıldı ve mevcut Başkan Mehmet Kaya rakibi Ali Yücetepe'ye 77 oy gibi büyük bir fark atarak seçimi kazandı. 

Şanlıurfa kamuoyu tarafından yakından takip edilen ve son yılların siyasi anlamda en çekişmeli seçimine sahne olan Şanlıurfa Ticaret Borsası seçimlerini mevcut Başkan Mehmet Kaya,  Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanı Ahmet Fakıbaba'nın en yakın çalışma arkadaşı olan Tarım kredi kooperatifi genel müdür yardımcısı Fevzi Yücetepe'nin kardeşi Ali Yücetepe'ye 73 0y fark atarak kazanması büyük yankı uyandırdı. Yücetepe'ye karşı  bazı Ak Şanlıurfa Milletvekilleri, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıklıoğlu başta olmak üzere, Ak Parti il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri ile Şanlıurfa'da ki tüm STK Başkanları , Belediye Başkanları ve kamuoyu Mevcut Başkan Mehmet Kaya'nın kazanması için adeta seferber olduğu gözlemlendi.
543 delegesi olan Borsa seçimlerinde Mehmeıt Kaya 304 oy alırken Ali Yücetepe ise 227 rakamında kaldı. 

MECLİS ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya seçimi kazanan taraf olurken yönetiminde ise şu isimler yer aldılar 
Mehmet Kaya.İsa KIZILDEMİR Halil ALKAN Mahmut Koç Kemal Uflaz Nahsan Bülbül Neşet Karakucak, Halil KUTLUAY, Ömer ÇİÇEK,Faruk AKBAŞ,Mahmut Çiftçi,Mehmet ALTANDAĞ,Orhan Güle, Nusret KARA

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 18:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet fatih sarın
mehmet fatih sarın - 6 yıl Önce

Stk seçimlerine tarafsız olmak lazımdı. memleketi kucaklamasi gerekenler tek tek herkesi karısına alması kentin birlikteliğine dinamik koymaktadır. acizane fikrim şu, Urfa her zaman ne yapacağını çok iyi bilir. mevki ve makamları kullanarak kenti idare etmeye kalkışırsanız sonu hüsran olur.

Ali Kayacan
Ali Kayacan - 6 yıl Önce

Urfalı derki başımı al, boynumu çekme.her iki tarafı tebrik ederim. ama eğer iddialar doğru ise durum vahim. arkadaş artık bu memleket küçük hesaplar peşinde olanlar tarafından yönetilmemelidir. 2019 Ülkemiz için dönüm noktası ise Urfa ortak akılla yönetilmelidir. ve Urfada herkes herkesin kilosunu çok iyi biliyor.

aşkın
aşkın - 6 yıl Önce

mehmet kaya 304 bakan fakkıbaba 227 oy aldı demekki neymiş mehmet kayamışşş

Urfalı
Urfalı - 6 yıl Önce

Bakir yucetepe nin ogullari olarak babalarinda var olan alcakgonullulügu alamamislar. Sayin Fakibabanin kimleri zorla basimiza getirdigini gormesini isterim. Ekibi keske urfa tarafindan tavsip edilseydi de basarisinin devamini dileseydik ama o ekiple bizlerden bise alamaz

URFALI
URFALI - 6 yıl Önce

Mehmet kaya ve ekibini tebrik ediyorum

CÜNEYT
CÜNEYT - 6 yıl Önce

haber içerik yazısında bir tezatlık mı gördüm seçimi kazanan 77 farkla mı yoksa 73 farkla mı aldı ?

yıldırım şahbikan
yıldırım şahbikan - 6 yıl Önce

hayırlı olsun.

Abdulkadir KUBAT
Abdulkadir KUBAT - 6 yıl Önce

Mehmet kaya ve ekibini tebrik ediyorum..

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142