Title of a News Article

Bozova'da çalınan zirai aletleri JASAT buldu

Bozova'da çalınan zirai aletleri JASAT buldu
banner206

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Yaylak Mahallesinde geçtiğimiz ay içerisinde toplamda 699 parça ve yaklaşık maliyeti 110 bin Türk Lirası olan zirai alet ve edevatlar Jardarma ekibi JASAT tarafından bulundu.

İş yerinde yaşanan hırsızlık olayında, güvenlik kameralarının kabloları kesilmişti. Hırsızlık olayıyla ilgili Şanlıurfa İl J.K.lığı Jandarmanın Dedektifleri olan JASAT tarafından 20 günlük uzun uğraşlar ve ayrıntılı saha araştırması neticesinde suçu işledikleri tespit edilen N.Ş., Y.Y. ve E.Ç. isimli şahısların ikametlerinde ve işyerinde yapılan adli arama ile ele geçirilmiş ve mağdur B.K.’ ye teslim edildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Öte yandan yine, Şanlıurfa İl J.K.lığı-Jandarmanın Dedektifleri JASAT ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa İli Akçakale İlçesinde M.A. isimli şahsın illegal yollardan Suriye ülkesinden temin etmiş olduğu bandrolsüz sigaraları satmak için müşteri arayışları içerisinde olduğu bilgisi edinilmesi üzerine şahsın ikametinde yapılan adli arama neticesinde 2040 paket çeşitli markalarda bandrolsüz sigara ele geçirildiği bildirildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195