Title of a News Article

Ceylanpınar'da feci olay! Göçük altında kaldılar

Ceylanpınar'da feci olay! Göçük altında kaldılar
banner206

Ceylanpınar’da Alt Yapı Çalışmaları Sırasında 2 işçi Göçük Altında Kaldı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon bağlantısı için yapılan kazıda meydana gelen toprak kayması nedeniyle mahsur 2 kişi 3 saatlik çalışma sonucu yaralı olarak çıkarıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen 150 Yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nin bahçesinde hastane inşaat firması kanalizasyon bağlantısı için çalışma başlattı. Yaklaşık 10 metre yapılan kazının ardından alt yapı bağlantısını yaptıkları sırada çalışma yapan Abdulkadir Ertuğrul (29) ile Müslüm Karataş'ı (40) göçük altında kaldı. İhbar üzerine durumu 110 itfaiye ve UMKE ekiplerine bildiren vatandaşların çağırısı üzerine bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Yaklaşık 3 saat süren kurtarma çalışmalarının ardından Ambulanslarla hastaneye kaldırılan Abdulkadir Ertuğrul (29) ve Müslüm Karataş (40) tedavi altına alındı. Durumu ağır olduğu saptanan ve hafif kırıklar olduğu belirlenen Müslüm Karataş (40) tedavi altına alındı.

Öte yandan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, meydana gelen göçük nedeniyle hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195