Title of a News Article

 “CEYLANPINAR HALKI  HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAKEDİYOR”

 “CEYLANPINAR HALKI   HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAKEDİYOR”
banner206
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, HSK Başmüfettişi Hüsamettin Kürtün ile HSK Müfettişleri Murat Sud ve Uğur Yıldırım ile birlikte Ceylanpınar’da birdizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Ceylanpınar Adliyesi’ni ziyaret eden heyet,  Cumhuriyet Savcısı Rıdvan Canbaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe’yi makamında ziyaret ederek şeref defterini imzalayan heyet, ilçe hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Karatepe; “Ceylanpınar 100 bine yakın nüfusuyla göz dolduran ve son zamanda yapılan çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken bir ilçedir. Çalışkanlığı, devletine ve milletine bağlılığı, ülkemizin kalkınması için gösterdikleri fedakarlıklarıyla her türlü takdiri hakeden Ceylanpınar halkının en iyi hizmetlerden faydalanabilmesi için çalışıyoruz. Böyle güzel bir ilçede sizin gibi bir heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Ceylanpınar adliyemizdeki hakim ve savcılarımız ile diğer personellerin öz verili çalışmaları, güvenlik güçlerimizin fedakarlıkları, ilçemizin huzuru, güvenliği, vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması açısından büyük önem arz ediyor. Bu vesileyle kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. 
DOĞAN: “BİZLERE GURUR VERİYOR”
Başsavcı Doğan’da Ceylanpınar’da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Sizinde belirttiğiniz gibi gerek hakim, savcı ve adliye personellerimiz, gerekse güvenlik güçlerimiz fedakarca çalışarak, vatandaşlarımızın huzur içerisinde bir yaşam sürebilmeleri için ellerinden geleni yapmaktadır. Bizlerde bunları denetleyen ve himaye edenler olarak üzerimize düşeni yapmaya, onlara destek olmaya hazırız. 15 Temmuz’dan sonra girdiğimiz zorlu süreçte; yargı çalışanlarımızın büyük bir özveriyle, hiç bir sorumluluktan kaçmayarak, terör örgütleriyle hukuk çerçevesinde, adil devlet ve yargılama ilkesine bağlı kalarak giriştiği mücadele bizlere gurur veriyor” şeklinde konuştu. 
Kaymakamlık ziyaretinin ardından heyet, Karatepe ile birlikte Türkiye’nin en büyük deneme çiftliklerinden biri olan TİGEM tesislerinde incelemelerde bulundu. Heyet son olarak Viranşehir adliyesini ziyaret ederek buradaki hakim ve savcılarla görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195