Title of a News Article

Elazığ’da Seyir Halindeki Otomobil Yandı

Elazığ’da seyir halindeki bir otomobil, motor kısmında çıkan kıvılcımla biranda tutuşarak yandı. Sürücü, bacağında hissettiği sıcaklık sayesinde araçtan inip hayatını kurtardı.Edinilen bilgiye göre, Mehmet Gökalp, Zübeyde Hanım...

Elazığ’da Seyir Halindeki Otomobil Yandı
banner206
Elazığ’da seyir halindeki bir otomobil, motor kısmında çıkan kıvılcımla biranda tutuşarak yandı. Sürücü, bacağında hissettiği sıcaklık sayesinde araçtan inip hayatını kurtardı.
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Gökalp, Zübeyde Hanım Caddesi’nde 27 KG 973 plakalı otomobili ile seyir halindeyken bacağında hissettiği sıcaklık nedeniyle aracını sağa çekerek aşağı indi. Araçtan inmesiyle birlikte motor kısmında başlayan yangın tüm aracı sardı. Araç sahibi itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak araç kullanılmaz hale geldi. Araçtan çıkan alevler yol kenarındaki bir ağacı da tutuşturdu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yanan ağaç da söndürüldü.
Olayı gören minibüs sürücüsü İsa Yıldız, ”Ben aracın arkasından seyir halindeydim, birden alev çıktı. Ben geçtim, geri dönüp geldim, araç alevler içerisinde yanıyordu” diye konuştu.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142