Title of a News Article

Erdoğan Urfalılara ne dedi?

.

Erdoğan Urfalılara ne dedi?
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren sokaklara çıkarak demokrasi nöbeti tutan Şanlıurfalılara canlı yayın bağlantısı ile teşekkür etti.

Demokrasi Nöbeti için binlerce Şanlıurfalının bir araya geldiği Rabia meydanındaki vatandaşlara telekonferans canlı yayın ile seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa halkının birlik ve beraberliğine verdiği öneme vurgu yaptı.

"Şanlıurfa birlik ve beraberliğin ne demek olduğunu tüm dünya'ya kanıtladı" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şanlıurfa sizler beni hiç mahçup etmeyerek 15 temmuz gecesinden bu yana demokrasi nöbetini hiç aksatmadınız. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerim bir ve birlik olmayı tüm dünya'ya tekrar tekrar kanıtladı" dedi

Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya gelen ve Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlit Programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti de Şanlıurfalılara teşekkür ederek, "Reisi Cumhurumuz Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözünü yerine getirerek meydanları boş bırakmadığınız için Allah tüm hemşehrilerimizden razı olsun" dedi

Demokrasiye, seçilmişlerin, milletin ve hukukun kendi iradesine bir ülkenin kalkınmışlığına Şanlıurfalı ve tüm millet sahip çıkmıştır. Şanlıurfa toprağına, geleceğine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıktığınız için tarih altın harflerle Şanlıurfalıların destanını yazacaktır. Size ne kadar hizmet edip gurur duysak azdır.

BAŞKAN ÇİFTÇİ "MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNLARA CANLARINI SİPEREK EDEREK DUR DEDİ"

Şanlıurfa ve Anadolu topraklarında helal kazançlarla doğup büyüyen bir çocuk, 15 temmuz gecesi asker, polis, bürokrat, işçi, esnaf ve vatandaş olarak hep birlikte karşı çıktı. Tüm vatandaşlarımızın ellerinden öpüyoruz. Ecdadımızın kanlarıyla sulanmış bu vatan kolay elde edilmedi. Bu birlik ve beraberliğimize bazı güçlerin gerçekleştirmek istediği oyun büyük. Milletimiz bu oyunlara sokaklara çıkıp tanklara siper olarak 'dur' dedi. Allah hepsinden razı olsun" diyerek konuştu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "CANLARIMIZI SİZLERE VEREREK HİZMET ETSEK BİLE AZDIR"

"Canlarımızı sizlere vererek hizmet etsek bile azdır" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Seçilmiş olanlar Anayasal hukuk ve demokratik çizgilerde ülkemize hizmet ediyor. Biz sivil olarak yöneticilerimizi seçme noktasındayız. Bizlere hizmet etsinler, bu toprakları geliştirsinler diye, bizi yönetsinler diye seçiyoruz. Zorla, silahla, tankla ve dışarıya bağımlı bir şekilde hareket etmekle yönetimler değiştirilmez. Türkiye'miz gelişti, milletimiz gelişti, feraseti çok güçlü, öngürüsü çok güçlü. Allah'a şükrediyoruz. Böyle bir hainliği, Allah bir daha ülkemize yaşatmasın. Halkımız iradesine, iradesinin temsilcilerine, liderlerine sahip çıkıyor. Bu mücadeleye destek veren tüm halkımızdan Allah razı olsun" diyerek sözlerini sürdü.

Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleri olarak sizlerin hizmetindeyiz diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Her toprak ait olduğu insanlarındır. O toprak üzerine kurulmuş herşey o halka aittir. Diğer kıtalardan emir alarak çete kuran, halkına ihanet eden, terör faaliyetlerini sürdüren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamaz. Tüm ilçe belediyelerimizle demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hamd olsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını hiç aksatmadan millet olarak yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca düzenlenen programa katılan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, HÜDA PAR Hukukçu-Yazar Av. Emin Güneş, demokrasi nöbeti tutarak meydanları dolduran tüm Şanlıurfalılara teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142