Title of a News Article

Evren Sanayi'de operasyon yapıldı

Evren Sanayi'de operasyon yapıldı
banner206
Şanlıurfa'da yurt dışından kaçak olarak getirilen ve başka araçlarda kullanılmak üzere olan onlarca çalıntı motor ele geçirildi.

Oto tamircileri tarafından kullanılan ve bu işe aracılık yapanlar tarafından piyasaya sürülen ikinci el otomobil motorları, bugün yapılan operasyonla ele geçirildi.

Şanlıurfa il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliğinin ekiplerinin yapmış olduğu istihbari çalışma sonucu İspanya'dan gemi ile İstanbula getirilen ve oradan  yine kaçak  yollarla yurtiçi piyasasına sürülmek üzere çeşitli markalara ait araba motoru, çekici, dorse sokacakları ve bu parçaların çalıntı ve hacizli araçların çenç yapımında kullanılacağı bilgisi elde edilmiş bu bilgiler doğrultusunda hareket edilmiş olup, yapılan çalışmalarda neticesinde Evren Sanayi sitesinde bir depoda baskın yapıldı.

Depoya yapılan baskında 118 adet çeşitli marka ve modellere ait araba motoru, bir çekici, ve dorse ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 Suriye uyruklu 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195