Title of a News Article

Eyyübiye gece saatlerinde karıştı

Eyyübiye gece saatlerinde karıştı
banner206

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi'nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada aralarında çocuk, genç ve yaşlı bir kadının da bulunduğu 9 kişi yaralandı.

Gözaltılar olduğu da öğrenildi. Olay, bu akşam ilçeye bağlı Yakubiye Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı silahlı çatışma çıktı. Mahallede korku dolu anların yaşandığı çatışma için polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Olay yerine giden polis ekipleri kavgayı sonlandırırken kavgada 9 kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılardan 12 yaşındaki Halil Büyükoruç ile 15 yaşındaki İmam Büyüoruç, 18 yaşındaki Halil Büyükoruç, İbrahim Büyükoruç (37) ve Mustafa Büyüoruç (42) Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Adile Büyükoruç (80) ve Bakır Büyüoruç (50) Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne; İsmail Acıkaya (37), Mehmet Yıldız (24) da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kavgaya karıştığı tespit edilen kişileri gözaltına alırken, kavgayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve polis ekiplerinin mahallede tedbir amaçlı önlem aldıkları öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2021, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195