Title of a News Article

Eyyübiye sıcak dakikalar yaşandı

Şanlıurfa’da, şizofreni hastası Halil A., annesi, yengesi ve kardeşlerini bıçakla rehin aldı.

Eyyübiye sıcak dakikalar yaşandı
banner206

Elindeki bıçak ile zaman zaman pencereden çıkarak tehditler savuran şahıs özel harekat polisinin operasyonuyla gözaltına alındı.

Olay, Eyüpnebi Mahallesi 3522 Sokak'ta bulunan 3 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre 57 defa geçirdiği hastalığı yüzünden şizofreni tedavisi gören Halil A., birlikte yaşadığı annesi, yengesi ve kardeşleriyle tartıştı. Zaman zaman saldırgan davranışlar sergilediği bildirilen Halil A., odasından aldığı bıçakla ailesine tehditler savurmaya başlaması üzerine korkuya kapılan ailesi kendilerini bir odaya kilitledi. Bu sırada Halil A., pencereden çıkarak tehditler savurması üzerine mahalle sakinlerini durumu polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Ardından özel harekat polislerine bilgi verildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu olay yerinde polis bir süre şahsı ikna etmeye çalıştı ancak Halil A., ikna olmayınca özel hareket polisi binaya girdi. Eve giren ekipler, Halil A.’yı etkisiz hale getirerek evin dışına çıkardı. Gözaltına alınan şizofreni hastası tedavi için hastaneye götürüldü. Evde rehin alınan yakınları da olay yerinde hazır bekleyen ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak kanal63.com

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2021, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195