Title of a News Article

Flaş! FETÖ'cüler nasıl tespit ediliyor

.

Flaş!  FETÖ'cüler nasıl tespit ediliyor
banner206
 FETÖ'cülerin 12 maddeyle nasıl tespit edildiğini kalema alan Türkiye gazetesi yazarı Nuri Elibol, "Sadece ihbarlara göre adım atılmıyor. 'Kurunun yanında yaş da yanmasın' diye çok titiz davranılıyor" ifadesini kullandı.

"KURUNUN YANINDA YAŞ DA YANMASIN"
Başbakan'ın 17-25 Aralık miladımız sözü FETÖ'cülerin belirlenmesindeki 12 kıstasın temelini oluşturuyor. FETÖ'cülerle ilgili soruşturmayı yürüten birimler üç aşağı beş yukarı bu 12 kıstas ile ilgili araştırma yapıyor. "Kurunun yanında yaş da yanmasın" diye titiz bir çalışma yapılıyor.

"YETKİLİLER KILI KIRK YARIYORLAR"
Soruşturmada görevli yetkililer sadece ihbarlara bakarak iş yapmıyorlar. Kılı kırk yarıyorlar. Tüm bu titizlenmelere rağmen iş yükü ve FETÖ üyelerinin takiyeciliği-çok iyi gizlenmeleri-ustaca yalan söyleyebilmeleri nedeniyle hatalar yapabileceklerini ama bu hataların birkaç ay içinde telafi edileceğini söylüyorlar.

"17 - 25 ARALIK MİLADIMIZ" Başbakan'ın "17-25 Aralık miladımız" sözü bu kıstasların ana esasını oluşturuyor. Türkiye gazetesi yazarı Nuri Elibol operasyonlarda esas alınan kıstaslara köşesinde yer verdi.

İŞTE SONUÇLARI
1- 17-25 Aralık darbe girişimleri ve MİT tırlarının durdurulması olaylarından sonra FETÖ yayın organlarından olan Zaman gazetesi, Bugün gazetesi aboneliğini devam ettirenler veya yeni abone olanlar.
2- Yine bu tarihlerden sonra örgütün niyeti ortaya çıkmasına rağmen, tüm ikaz ve yardımlara rağmen, çocuklarını FETÖ'ye ait okullarda-dershanelerde ve etüt merkezlerinde okutanlar.
3- 50 bin kişilik özel FETÖ iletişim ağına dahil olanlar. FETÖ'cülerin kurduğu özel bir iletişim ağı var. O ağ üzerinden 50 bin kişi irtibat kurmuş.
4- 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra FETÖ'ye ait finans kurumlarında hesap bulunduranlar, özellikle de FETÖ çağrısı ile bankaya yeni para yatıranlar.
5- FETÖ tarafından kurulan Aktif-Sen gibi sendikalarda 17-25 Aralık'tan sonra üyeliğini ısrarla devam ettirenler.
6- Yine FETÖ'ye ait olan Memurlar Vakfı, YÖNETDER'e üyeliğini devam ettirenler.
7- Telefon dinlemelerine takılanlar.
8- 17-25 Aralık darbe girişimi ve MİT TIR'ları olaylarından sonra FETÖ mensuplarının yurt içi ve yurt dışında yaptıkları toplantılara, özel organizasyonlarına, ev toplantılarına katılanlar.
9- 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra terörist başını Pensilvanya'da ziyaret edenler.
10- Darbe girişimine katılanların ve destek verenlerin ifadelerinde ismi geçenler.
11- FETÖ'ye müzahir TUSKON gibi, İŞAD gibi iş dünyası derneklerinden-vakıflarından-sendikalarından 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra ısrarla ayrılmayanlar.
12- Yine FETÖ tarafından kurulup işletilen Yazarlar Vakfı-Abant Platformu ve FETÖ'ye ait üniversitelerin-okulların yönetici-mütevelli heyeti ve üyeliğinden 17-25 Aralık'tan sonra ayrılmayanlar.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195