Title of a News Article

Hayvan hırsızlığı yapan örgüt çöktü

Hayvan hırsızlığı yapan örgüt çöktü
banner206
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde küçükbaş hayvan hırsızlığı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda hırsızlar gizlendikleri mekanda kıskıvrak yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre 120 küçükbaş hayvanı çalınan H.E isimli çiftçi durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan tüm araştırmalar neticesinde Jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatarak mağdurun hayvanlarının bulunması için çalışma başlattı. 

Yapılan çalışmalar neticesinde, 120 küçükbaş hayvanı çalarak hırsızlık olayına karışan zanlıların kimlikleri tespit edildi.

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen jandarma ekipleri, 5 mart günü hırsızlık suçuna karışan 3 şahsı gizlendikleri yerde yakalayarak gözaltına aldılar. 

R.D, T.D ve A.A isimli 3 zanlıdan ikisinin tutuklandığı öğrenildi. 

Şüphelilerin yapılan sorgulamaları sonucu çalınan (120) adet küçükbaş hayvan bulunarak sahibi H.E.’ye teslim edildi. 

Jandarmanın mesajı net oldu

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü SUÇ İŞLEMEK AMACIYLA ÖRGÜT KURMAK faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." Denildi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2020, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195