Title of a News Article

Her gün ölmekten korkuyorlar

Her gün ölmekten korkuyorlar
banner206
Şanlıurfa -Gaziantep karayolunun bir türlü çift yönlü olmaması onlarca kişinin ölümüne yol açtı.

geçtiğimiz yıl yaklaşık 25 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı Şanlıurfa -Suruç ve Birecik arası iki şeritli yolun duble olması isteniyor. 
Özelikle Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesi ile Suruç ilçe arasında ki 17 km'lik kısmın acil olarak duble yol olmasını isteyen Sürücüler her gün ölümle burun buruna gelmekten bıktıklarını söylediler. 

Suruç-Şanlıurfa arasında çalışan ilçe binübüs sürücüleri " Bizler her gün karşılıklı olarak Suruç -Şanlıurfa arasında yolcu yaşıyoruz,  çok kalabalık bir yolumuz var, ağır tonajli araçlar otoyola yönlendirilmiyor, yıllardır Bu yolun duble olması bekliyoruz artık her gün ölmekten korkuyoruz  Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız'dan destek bekliyoruz"dediler. 

Öte yandan Sürücüler özellikle sabah ve akşam saatlerinde Ağır tonajli atakların trafik ekiplerince otoyola mecburi olarak yönlendirilmesini istediler. 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 09:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
M.ALİ TAŞYÜREK
M.ALİ TAŞYÜREK - 6 yıl Önce

ŞANLIURFA-GAZIANTEP OTOYOL ÜCRETİNİN FAZLA OLUŞU SÜRÜCULERİ KARAYOLUNA YÖNLENDİRIYOR. VE MUHTEMEL KAZALAR DA MEYDANA GELMEKTEDİR.

tuana
tuana - 6 yıl Önce

yazık otoban denilen yol neden yapılmış o zaman otobana girin kardeşim

Mersavi
Mersavi - 6 yıl Önce

Ben nizipte oturan bir urfalı olarak acaba bizim bakan ve miletvekiler ne yapıyor diye merak etmiyorum artık birecik antep arası düble yol çalışması bitmek üzere nerdeyse burdaki miletvekiler her gün hemşerisi ölmesin diye yol çalışmasını denetliyor bir gün erken bitsin diye

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142