Title of a News Article

Herkes "Neler Oluyor?" Diye Soruyor

​​​​​​​Şanlıurfa'da son bir ayda 17 kişi intihar girişiminde bulunurken, hayatını kaybedenlerin sayısı 9 olarak kayıtlara geçti.

Herkes "Neler Oluyor?" Diye Soruyor
banner206

(URFASTAR) Şanlıurfa, son 2 aydan bu yana birbiri ardına yaşanan intihar haberleri ile gündemden düşmek bilmiyor. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının araştırılması yönünde talepte bulunduğu intihar olaylarında derlenen bilgiye göre son bir ayda 17 kişi intihar girişiminde bulunurken, bu olaylarda toplam 9 vatandaş yaşamını yitirdi.

İŞTE SON BİR AYLIK YAS BİLANÇOSU

İşsizlik başta olmak üzere aile içi anlaşmazlık ve farklı ekonomik sorunların temelinde sıralandığı intihar olaylarında 19 Mayıs ile 30 Mayıs arasında 6 intihar girişiminde 3 kişi yaşamını yitirdi. 01 Haziran ile 19 Haziran arasında ise toplam 11 vaka yaşandı ve bu vakalarda 8 kişi yaşama veda etti.

BUGÜN DE İKİ VAKADA BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Ardı arkası bir türlü kesilemeyen intihar vakaları bugüne de damgasını vurdu. Haliliye ve Eyyübiye'de bugün yaşanan iki farklı olayda bir kişi hayata veda etti. Adreslerin ilki olan Haliliye İmam Bakır Mahallesinde genç bir kız intihar girişiminde bulundu. Genç kız hemen tedavi altına alınırken, diğer bir olayın adresi ile Eyyübiye oldu. Eyyübiye'deki olayda ise 45 yaşlarında olduğu öğrenilen bir kişi yaşamına son verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2021, 23:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim İbrahim
İbrahim İbrahim - 3 yıl Önce

Hangi namuslu, şerefli bürokrat bu duruma el atacak..

SIRADAKİ HABER

banner195