Title of a News Article

İNFAZ ANI KAMERADA...

İNFAZ ANI KAMERADA...
banner206
 

Son dakika... Acil servis önünde silahlı saldırı! Karı koca hayatını kaybetti

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Silahlı saldırıya uğrayan Ramazan - Suzan Sarı çiftine kurşun yağdıran kişinin servis kavgası sonrası kayıplara karışan Feyyaz E. olduğu tespit edildi. Çiftin tehditler nedeniyle koruma talebinde bulunduğu öne sürüldü.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde silahlı saldırıya uğrayan Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı öldü. Saldırı sırasında hastane önünde bulunan 2 kişi de yaralandı.

BAŞINA 6 KURŞUN İSABET ETTİ

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis önündeki olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi.

Tedavisi için hastaneye gelen Ramazan Sarı ile eşi Suzan Sarı silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın kurşun yağmuruna tuttuğu Ramazan Sarı başına 6 kurşun isabet etti. Suzan Sarı ise sırtından ve bacağından vuruldu. Saldırı sırasında hastane önündeki iki kadın da seken kurşunlardan yaralandı. Durumları ağır olan Ramazan Sarı ile Suzan Sarı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Olayı duyup hastane önüne gelen akrabaları sinir krizi geçirdi. Akrabalardan biri, çiftin daha önce tehdit aldığını emniyete koruma talebinde bulunduğunu öne sürdü. Bu kişi, taleplere rağmen emniyetin koruma vermediğini iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142