Title of a News Article

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! Urfalı isim tutuklandı

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu! Urfalı isim tutuklandı
banner206
İstanbul Polisi tarafından bu sabah 17 ayrı adrese yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda Urfalı bir iş Adamı da gözaltına alınarak tutuklandı. 


İstanbul Emniyeti tarafından bu sabah eş zamanlı yapılan uyuşturucu operasyonunda iş Adamı olduğu belirtilen Harun E., uyuşturucu taciri olduğu ve suç üstü gözaltına alınan isimler arasında olduğu öğrenildi.


Urfalı isim Harun E., İstanbul'da birçok ortamda kendini iş Adamı olarak tanıtıyordu, ki bu sabah yapılan uyuşturucu operasyonu ile deşifre oldu. 


Harun E., yapılan operasyon neticesinde polisler tarafından gözaltına alınarak adlı mercilere çıkarıldı. Akabinde diğer gözaltına isimlerle birlikte tutuklanarak cezaevine konulduğu öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen kişilerin yakalanması için harekete geçti.


Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde önceden belirlenen 17 Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde önceden belirlenen 17 adrese sabah erken saatlerde düzenlenen eş zamanlı operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.

Söz konusu adreslerde aramalar sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195